Ziyarette Anadolu Gazetesi Yazı İşler Müdürü Cihan Yıldırım, Es TV Genel Müdürü Soner Yüksel, Anadolu Gazetesi yazarları Sadi Seda, Ömer Duru, Yenigün Gazetesi yazarı Bülent Özyazıcı, Sonhaber Gazetesi yazarı Ayhan Aydıner yer aldı.

Birinci sıra milletvekili adayı Gaye Usluer başından beri rakam vermediğini ve Eskişehir'de birinci parti olacaklarını söyleyerek, 'Elimizdeki anket verilerine göre Eskişehir'de birinci partiyiz' dedi.

AK Parti'nin Eskişehir mitingindeki sayı polemiğine çok fazla takınılmaması gerektiğini belirten Usluer, 'Sayılara çok fazla takılmamak lazım. Sayıdan ziyade Sayın Davutoğlu'nun ne söylediği önemli. 2011 yılındaki seçim vaatlerini 2015'te miting alanında yinelediler. Eskişehir'de bir havaalanı var. Havaalanını açan Yılmaz Büyükerşen, çalışmayan bir havaalanı adını değiştiriyorlar. Yerlerin isimleri değiştirmek o şehre hizmet etmek demek değildir. Bunun için sayı çok önemli değil' diye konuştu.

İkinci sıra adayı Utku Çakırözer, basın özgürlüğüne değinerek 'İçinizden biri olarak neler yapıldığını bilen biri olarak biz kendimize ait basın istemiyoruz. Bizi eleştirsin, çoğulcu olsun, özgür olsun' dedi. Çakırözer ayrıca iktidar olacaklarına yürekten inandıklarını belirtti.

Üçüncü sıra adayı Cemal Okan Yüksel vatandaşın artık hesap yapmaya başladığını ifade etti.

Dördüncü sıra adayı Erman Gölet, Ahmet Davutoğlu'nun Eskişehir'de önümüzdeki sürece dönük hiç bir şey söylemediğini söyledi. Aday Metin Tomsuk da kırsalda CHP'ye olan ilginin yüksek olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim