Odunpazarı Belediyesi Alaaddin parkı, lokanta için Büyükşehir Belediyesine tahsis edecek. Halk Lokantaları için belediye bünyesinde çalışma başlatıldı.

Maliyet hesapları çıkartıldı. Halk Lokantaları önümüzdeki günlerde vatandaşa ekonomik fiyatla, bol çeşitli yemek hizmeti vermeye başlayacak. Eskişehir’e 2 tane Halk Lokantası geliyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Ayşe Ünlüce, ilk icraatını hayata geçirecek.

Başkan Ataç: “Çocuklarımızla birlikte Atatürk’ümüzün çizdiği yolda yürüyeceğiz” Başkan Ataç: “Çocuklarımızla birlikte Atatürk’ümüzün çizdiği yolda yürüyeceğiz”

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’e 2 Halk Lokantası kazandırılacak.

Halk Lokantalarının açılması için belediye bünyesinde çalışmanın başlatıldığı öğrenildi. Belediye tarafından oluşturulacak Halk Lokantasının ilki Taşbaşı mevkiinde ikincisi ise Odunpazarı Alaaddin Park’ta faaliyete geçirilecek.

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TESLİM EDECEK

Uzun süreden beri Odunpazarı Belediyesi tarafından açık alan ve kapalı alanı olan Alaaddin Park, Halk Lokantası yapılması için Büyükşehir Belediyesine tahsis edilecek. Büyükşehir Belediyesinin halk lokantası teklifine sıcak bakan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Alaaddin Parkın anahtarını Büyükşehir Belediyesine teslim etmeye hazır olduklarını belirtildi. Alaaddin parkın teslim edilmesinin ardından Halk Lokantası için gerekli çalışmanın başlatılacağı ifade edildi.

TAŞBAŞI’NDA DA HALK LOKANTASI OLACAK

Büyükşehir Belediyesi Halk Lokantası sayısını Eskişehir’de ikiye yükseltecek. Alaaddin Parktan hemen sonra Taşbaşı mevkiinde de yeni bir Halk Lokantası oluşturulacak. Her iki yerde yapılacak tadilatın ardından Halk Lokantaları peş, peşe Eskişehir halkının hizmetine açılacak.

Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin talimatı üzerine faaliyete girecek olan Halk Lokantaları sayesinde vatandaşa ekonomik fiyatla ve bol çeşit yemek hizmeti verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından birçok ilçede hizmet veren Kent Lokantaları gibi Eskişehir’de de ilk etapta 2 Halk Lokantası hizmete açılacak.

Kaynak: Eray Çankaya