Başkan Özsarı, “Oyuncularımız Play-Off’u bizden daha çok istiyorlar. Şehrimize bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Hedefimiz 2’de 2” diye konuştu.

Geçtiğimiz gün Anadolu Üniversitesi’nin antrenmanını ziyaret eden Başkan Galip Özsarı, Esgroup spor servisine konuştu. İlk olarak son oynanan karşılaşma olan Efeler 09 müsabakası hakkında açıklamalarda bulunan Başkan, “Efeler maçı 3 parolasıyla gittiğimiz fakat 2 puan bırakarak geldiğimiz bir karşılaşmaydı. Gerek mevsimler koşullar gerek zeminin kötü olması ve biraz da hakemlerden kaynaklı tam istediğimiz oyunu sergileyemedik. Fakat biliyorsunuz ki 3. Lig’de en zor grupta mücadele ediyoruz bu yüzden 1 puan da bizim için değerli. Biz 6’ncı sırada yer alıyoruz fakat küme düşme hattına yer alan takımlar ile olan puan farkı da oldukça az. Artık son maçlarımızı oynuyoruz zor bir grup olduğu için tüm maçlar her sonuca gebe. Kazananın ya da kaybedeninin kaderinin değişeceği haftalara girmiş bulunmaktayız. Biz diğer takımlara bakmaksızın son 2 maçımızdan galibiyet ile ayrılarak inşallah Play-Off’ta yer almayı ve oynamayı istiyoruz” şeklinde konuştu.

ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Müftüoğlu, ‘Salih Amel’i  anlattı ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Müftüoğlu, ‘Salih Amel’i anlattı

Onlar bizden daha çok istiyor

Takımdaki hava hakkında da açıklamalarda bulunan Galip Özsarı, “Takım içerisindeki atmosfer konusunda tabii ki son haftalarda istemediğimiz ve üzülerek ayrıldığımız karşılaşmalardan kaynaklanan biraz moral bozukluğu var buna yok diyemeyiz. Efeler 09 karşılaşmasından 3 puan ile Eskişehir’e dönerek yaşadığımız bu moral ve motivasyon düşüşüne bir son vermek istiyorduk fakat orada maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Fakat takımımızda yer alan oyuncuların hepsi akıllı, bilinçli ve profesyonel kişiler. Kendileri de beklentilerin farkında ve neyin ne olduğunu biliyorlar. Emin olun onlar da Play-Off oynamak istiyor hatta tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki bizden bile daha çok istiyorlar diyebilirim. Önümüzde artık son 2 karşılaşmamız kaldı. Oyuncularımız inşallah önümüzdeki maçlarda yüreklerini ortaya koyarak, terlerinin son damlasına kadar mücadele ederek kazanacaklar biz bu konuda onlar güveniyoruz. Oyuncularımızız her zaman arkasındayız inşallah şehrimize Play-Off heyecanı yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Muhabir: Ali Çalık