BAL 6. Grup’ta sezonun sona ermesine 4 maç kaldı. Kalan maçlarda şampiyonluk yarışı veren 3 takımın da fikstürü bir hayli zor. Rakipler elbette takılacaktır ama liderin 5 puan gerisinde olan Es Es, kalan 4 maçını kazanabilecek mi?

Konuşmanın anlamı kalmaz

Eskişehirspor taraftarı her sezon olduğu gibi bu sezon da hesap-kitap işlerine başladı. Ligde sezonun sona ermesine 4 maç var. Kalan 4 maçta 12 puan hedefleyen Eskişehirspor için başka bir çıkış yolu gözükmüyor. 4’te 4 yapmanın bile belki de yetmeyeceği bu süreçte yaşanacak puan kaybı sonrası bir şeyleri konuşmanın anlamı kalmaz…

Kazanıp bekleyeceğiz

Pazar günü lider Polatlı’yı konuk edecek olan Eskişehirspor’un mutlak 3 puandan başka seçeneği yok. Ligin ilk devresinde rakibine 3-1 kaybeden Şimşekler, en az 2 farkla kazanmak isteyecektir. Es Es kazanırsa Polatlı ile fark 2 puana inecek. İkinci sıradaki Alaplı ise Geredespor’u konuk edecek. Alaplı’nın bu maçta takılmasını bekleyeceğiz.

Gerçekçi olmak lazım

Son 6 maçın sadece 2’sini kazanan Eskişehirspor, 2 kez berabere kalıp 2 kez de kaybetti. Mental olarak yarıştan düşen takımın açıkçası işi bir hayli zor. 4’te 4 yapmak hiç de kolay değil. Özgüveni sarsılmış bir takım izliyoruz. Ancak matematiksel iddia devam ettiği sürece şanlı armayı taşıyan hiçbir futbolcunun yarışı bırakmaması gerekiyor.

Polatlı Belediye (51 Puan)

Eskişehirspor (D)

Kdz. Ereğli

Geredespor

Çilimli Belediye (D)

Alaplı Belediye (47 Puan)

Geredespor

Eskişehirspor için kritik toplantı sona erdi Eskişehirspor için kritik toplantı sona erdi

Çilimli Belediye (D)

Ankara TKİ

Demirspor (D)

Eskişehirspor (46 Puan)

Polatlı Belediye

Geredespor (D)

Çilimli Belediye

Ankara TKİ (D)

Kaynak: Aytaç Ersoy