Eskişehirspor'un Kırşehir Gençlik karşısında oynadığı oyun ve akabinde gelen galibiyet sonucu camiada umutlar tekrar yeşerdi. Polatlı ile liderlik mücadelesini sürdüren Eskişehirspor, aldığı galibiyet ile birlikte şampiyonluk umudunu artırarak devam ediyor.

Fatih’ten enfes frikik

Es Es 7’nci dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan çalımlarla ilerleyen Kaan Aşnaz ortasını Sergen’e yolladı. Sergen’in vuruşunda top dışarıya çıktı. Eskişehirspor 12’nci dakikada öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Fatih Çakır geçti. Fatih yaklaşık 25 metreden topu şık bir vuruşla ağlara yolladı. Eskişehirspor en az 4-5 tane girdiği gol pozisyonundan yararlanamadı ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Rahatlatan goller geldi

Şimşekler ikinci yarıya da hızlı başladı. Dakika 51’de Fatih Çakır defansın arkasına sarktı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fatih’in kaleye gönderdiği şut kaleciden sekti. Ercan tek vuruşla topu tamamladı ve farkı 2’ye çıkardı. Dakika 58’de, Ahmet Sezer orta sahada aldığı topu ileriye doğru taşıdı. Ahmet, pasını Sergen’e aktardı. Sergen de arka direkte bekleyen Fatih’i gördü. Fatih düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Es Es 3-0’ı bulunca rahatladı.

Net fırsatlar kaçtı

Eskişehirspor özellikle ikinci devre net fırsatları harcadı. 76 ve 78’inci dakikalarda Ercan Kuruçay golleri kaçırdı. Eskişehirspor sayısız gol pozisyonuna girdiği mücadeleyi 3-0 kazanarak zirve yarışını devam ettirdi.

Protokol tribünü hınca hınç doluydu.

Eskişehirspor için kritik toplantı sona erdi Eskişehirspor için kritik toplantı sona erdi

Kaynak: Aytaç Ersoy