Bölgesel Amatör Lig'in 20'inci haftasında Kırşehir Gençlik ile karşılaşan Eskişehirspor'un üç farkla aldığı galibiyet takımda ve taraftarda şampiyonluk umutlarını yeniden yeşertirken, Eskişehirspor'un rakipleri Alaplı'dan iyi haber gelirken Polatlıdan kötü haber geldi.

Demirdaş: Toplantı umarım amacına ulaşır Demirdaş: Toplantı umarım amacına ulaşır

İşte şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin maç sonuçları...

Eskişehirspor’un şampiyonluktaki rakiplerinden Polatlı Belediyespor ve Alaplı Belediyespor dün zorlu maçlar oynadı. Polatlı evinde Gölbaşı ekibini 2-0 mağlup ederken, Alaplı ekibi, Zonguldak derbisinde Karadeniz Ereğli ile 1-1 berabere kaldı. Haftaya Es Es Alaplı deplasmanına giderken, Polatlı ekibi Kırşehir deplasmanında sahaya çıkacak.

20. HAFTA SONUÇLARI

Eskişehirspor-Kırşehir Gençlik         : 3-0

Demirspor-Kozlu Belediye                : 3-0 (H)

Ankara TKİ-Yunusemrespor             : 4-0

Geredespor-Kaynaşlı Belediye          : 3-4

Çilimli Belediye-Sincan Belediye     : 0-2

Alaplı Belediye-Karadeniz Ereğli      : 1-1

BAL 6. GRUP'DA PUAN DURUMU

Bölgesel Amatör Lig 6'ıncı grup'da şampiyonluk mücadelesinde liderlik koltuğunda oturan 1926 Polatlı Bld. 48 puanda yer alırken onu hemen arkasında 45 puan ile Eskişehirspor takip ediyor. Alaplı Belediyespor ise bu hafta aldığı beraberlikle 41 puanda.

Ligin 21'inci haftasında ise Eskişehirspor Alaplı Belediyespor'a konuk olurken, 1926 Polatlı Bld. ise Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor'a konuk olacak. Eskişehirspor'un şampiyonluk yarışında kazanan olabilmesi için önüzüdeki maçları kazanıp rakiplerinin ise kaybetmelerini beklemesi gerekiyor.

Muhabir: Ali Çalık