Seyitgazi'ye ziyarette bulunan Günay, ilçede AK Parti Seyitgazi İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Ayrıca Seyitgazi Kaymakamı Murat Demirbilek'i de ziyaret eden Günay daha sonra Ayvalı, Cevizli, Yapıldak ve Çukurca Köylerinde vatandaşlar ile buluştu.
HER KÖYE GİDECEĞİM
Köy Köy Eskişehir Projesi kapsamında yola çıkarken hedef koyduklarını belirten Günay, 'Milletvekilliğim boyunca Eskişehir'in her köyüne gideceğim. Her köyün, her vatandaşımızın isteğini, talebini yerinde dinleyeceğim. Bu zamana kadar yaptığımız ziyaretlerde, vatandaşlarla buluşmalarımızda çok şey öğrendik. Vatandaşlarımızın bizden, hükümetimizden, devletimizden makul istekleri ve talepleri var. Bunları çeşitli kurumlarımız, ilçe teşkilatlarımız aracılığı ile edinmek tabi mümkün' dedi.
ERDOĞAN'A İLETİYOR
'Ancak köylerde kendilerinden dinlemek, insanımıza dokunmak, ilçelerimizin ve köylerimizin potansiyellerini, bazı konulardaki sorunlarını yerinde deneyimlemek en doğrusu ve güzeli' diyen Günay, 'Bu talepleri ekibimizle birlikte belli bir data formatına geçiriyor ve ilgili bakanlıklarımıza, gerekli durumlarda Sayın Cumhurbaşkanımıza doğrudan iletiyorum. Gerek Sayın Cumhurbaşkanımız gerekse ilgili bakanlıklarımız bu konular ile alakalı ilgi ve desteği her zaman bizlere gösteriyorlar. Biz yeter ki çalışalım. Biz yeter ki insanımızla birlikte olalım. Daha önce ortaya koyduğumuz bu misyonla ilçelerimizi ve köylerimizi gezmeye, vatandaşlarımızın taleplerini ilgili kurumlarımıza iletmeye devam edeceğiz. İlçe ve köy gezilerimize, yurtdışındaki ve Ankara'daki görevlerimden fırsat buldukça devam ediyorum ve edeceğim' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim