Açılış maçı Bolu'da
Ligin açılış maçında alt sıralardan kurtulmaya çalışan ve geçtiğimiz hafta galibiyetle tanışan Boluspor ile 6'ncı sırada bulunan Keçiörengücü karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele saat 19.00'da başlayacak. Ligin 9'uncu haftasında yarın ise 4 karşılaşma oynanacak. Yarının ilk maçında saat 14.00'de Cesar Grup Ümraniyespor ile Altınordu karşılaşacak. Yarın saat 16.30'da Balıkesirspor -Adanaspor, İstanbulspor ile Bursaspor kozlarını paylaşacak.
Altay çıkış içinde
Yarın oynanacak bir diğer karşılaşmada ise son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan İzmir temsilcisi Altay ile 8 puanla 12'nci sırada yer alan Ekol Göz Menemenspor karşı karşıya gelecek. Altay geçtiğimiz hafta deplasmanda Altınordu'yu 3-0'lık net bir skorla mağlup ederek büyük moral kazanmıştı. Altay'ın rakibi Menemenspor ise sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kalmıştı. Bu mücadelenin başlama saati ise 19.00.
Lider'e dişli rakip
8. hafta sonunda TFF 1. Lig'de liderlik koltuğuna oturan Hatayspor ise 9'uncu haftada kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Lider sezon başında bu yana umduğunu bulamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 27 Ekim Pazar günü saat 14.00'de karşı karşıya gelecek. Geride kalan 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1'de mağlubiyet alan Hatayspor, 10'uncu sırada yer alan Erzurumspor'u deplasmanda devirerek liderliğini sürdürmeye çalışıyor.
Şimşekler Giresun virajında
Sezon başından bu yana ligin dibinden bir türlü kurtulamayan Eskişehirspor bugün çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. -5 puanla 18'inci sırada yer alan Kırmızı Şimşekler, en yakın rakibi olan + 5 puanlı Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Es Es gibi bu sezon oldukça kötü dönemden geçen Giresunspor şuana kadar güçlü kadro yapısına rağmen 5 puan toplayabildi. Zorlu mücadele 27 Ekim Pazar günü saat 16.30'da başlayacak.
A. Demirspor formda Karagümrük'ü ağırlıyor
27 Ekim Pazar günü oynanacak bir diğer önemli karşılaşmada ise Adana Demirspor sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak başarısız sonuçlarla bu hedefinden uzaklaşan Adana Demir, Erkan Zengin'in teknik direktörlüğünü yaptığı çıkış içindeki Karagümrük karşısında galibiyet hedefliyor. Ligin kapanış maçında ise pazartesi günü Osmanlıspor ile Akhisarspor karşı karşıya gelecek.


Editör: TE Bilisim