Beş gün süren, il genelinde faaliyet gösteren resmi ve özel eğitim kurumlarının kantin ve yemekhanelerinde çalışan toplam 206 personel katıldı. Düzenlenen eğitimde, İl Müdürlüğü personelleri Gıda Mühendisi Zuhal Ünal Canbaz, Ziraat Mühendisi Dr. Ayşe Aydan Barut Ve Veteriner Hekim Dr. Hatice Olcay tarafından katılımcılara, gıda hijyeni, gıdalarda bulunması muhtemel tehlikeler, gıdaların bozulması ve bozulma nedenleri ile Gıda kaynaklı enfeksiyon ve zehirlenmeler konularında bilgi verildi. Çocukların sağlığını korumak konusunda kararlı olduklarını ve kantin denetimlerine aynı ciddiyetle devam edileceğini belirten İl Müdürü Sever, hijyen eğitimine katılan okul kantini ve yemekhane çalışanları ile eğitimde emeği geçen tüm personele teşekkür etti. İHA
Editör: TE Bilisim