SON UMUT TÜKENENE KADAR
Samsunspor karşısında alınan farklı galibiyet sayesinde, Eskişehirspor camiasının üzerindeki kara bulutlar, bir nebze de olsa dağıldı.
ENDİŞE DEVAM EDİYOR
14.hafta sonunda 3 puanı silinmesine rağmen 15 puanla üst sıralara doğru tırmanışını sürdüren Eskişehirspor'un, play-off hedefiyle arasındaki puan farkını düşürmesi, camiayı sevindirirken, Çarşamba günü yapılacak son genel kurul öncesi, ciddi bir gelişmenin yaşanmaması ise, endişe vermeye devam ediyor.
TAKIMIN YANINDAYDI
Diğer taraftan 29 Kasım'da yapılan genel kurulla görev sürelerini tamamlayan fakat yeni bir yönetim oluşmadığı için, kulübü sahipsiz bırakmama adına Samsunspor deplasmanına taraftarları ve takımla birlikte giden Sinan Özeçoğlu ve ekibi, zorlu deplasmandan 4-0 galip dönmesini bildi.
SÖZÜNÜ TUTAMAYANLAR
Bu karşılaşmada güne damga vuran olay ise, genel kurul salonunda sahneye çıkarak Eskişehirspor için kenetlendikleri görüntüsünü veren ve Samsun deplasmanında takımın yanında olacakları mesajını veren eski başkanların çoğunun sözünü tutmaması oldu.Sinan Özeçoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, eski başkanlardan sadece Mesut Hoşcan'ın maçta olması, Özeçoğlu'nun ve taraftarların tepkisine neden oldu.
BENİ DEĞİL ESKİŞEHİRSPOR'U SEVİN
Özeçoğlu'nun güne damga vuran açıklamalarından kısa bir bölüm ise şöyle; Burada Taraftarımız var, biz varız, kaç kişiyiz. Söz verenler gelecek arkadaş. Bana gelmiyorsun. Beni mi seviyorsun, Eskişehirspor'u mu sevmiyorsun? Kimi seviyorsunuz? Beni sevmeyin abi Eskişehirspor'u sevin, taraftarı sevin, camiayı sevin. Yani kimsenin laf ebeliği yapmaya hakkı yok arkadaş! Bu takım daha da iyi olur. Ben taraftarımıza bir daha teşekkür ediyorum.
KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİM
Ben hiçbir zaman Eskişehirspor için şov yapmadım. Bu takımı bırakana kadar kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Bir daha söylüyorum; kimse şov yapmayacak. Bu galibiyetinin primini de söz verdim Çarşamba gün öğlen yatıracağız. Yönetim olarak karar aldık. Biz gitsek te oyuncularımızın parasını ödeyeceğiz. Geçen sene oyuncular 10 ay para alamamış. Çarşamba günü daha detaylı konuşacağız.
BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI
Diğer taraftan Siyah kırmızılı futbolcuların Samsunspor karşısında aldığı 4-0'lık sezonun en farklı galibiyeti, camiaya büyük moral oldu. Bu galibiyeti maçta kendilerini yalnız bırakmayan 500 taraftarı ile birlikte kutlayan teknik kadro ve futbolcular, bir taraftan Çarşamba günü yapılacak genel kurulda Başkan Sinan Özeçoğlu'nun göreve devam etmesi umarken, diğer taraftan da Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Gaziantep maçını düşünmeye başladı.
Editör: TE Bilisim