Avrupa hedefleri ile lige başlayan Eskişehirspor aldığı sonuçlar ve puan durumundaki yeri ile hayalkırıklığı yarattı. Şimdiki tek hedef ligde kalmak. Sivasspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarında fırsat tepen Eskişehirspor'un, Kayseri Erciyes karşısında aynı lüksü yok.

Kader maçı

Bu sezon son 10 haftanın her karşılaşmasında kader maçı olarak adlandırılan karşılaşmalarda sahne alan Kırmızı Şimşekler, bir kader maçına daha çıkacak. Ancak bu maç çok farklı… Düşme adaylarından Kayseri Erciyesspor'un konuğu olacak olan Eskişehirspor bu maçtan 3 puan çıkarmayı başarırsa, hem rakibinin umutlarını tüketecek, hem de düşme hattı ile arasında bulunan 7 puanlık farkı arttırarak, kalan 7 maçlık sürece rahat bir şekilde girecek.

Pres yapın pes etsinler

Skibbe, pres ile rakibine havlu attırmayı amaçlıyor.

Alman Teknik Adam Kayseri Erciyes karşısında prese dayalı bir futbol izlettirecek. Takıma maç hazırlıkları boyunca hücum pres çalıştıran Skibbe, Kayseri Erciyesspor defansının zafiyetinden faydalanmayı amaçlıyor. Baskı gördüğü maçlarda erken havlu atan rakibi karşısında tüm futbolcularını sık sık uyaran Skibbe, özellikle top rakibin ayağındayken kurulacak
baskı ile sonuca gitmeye odaklandı.

Editör: TE Bilisim