Eskişehirli ödüllü öğretmen 160 öğrencinin hayatına dokundu Eskişehirli ödüllü öğretmen 160 öğrencinin hayatına dokundu

Yenileme çalışmaları tamamlanan ve Japon Bahçesi’nin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesi’nin sadece Türkiye’de değil dünyada da örnek gösterilen bir kampüse sahip olduğunu belirtti.

Erdal yaptığı konuşmada, “Biz de kampüsümüzle gurur duyuyoruz ve her noktasını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak istiyoruz. Çok fazla verimli kullanamadığımız alanlardan bir tanesi açılışlını yapacağımız Japon Bahçesiydi. Şu ana kadar bir takım nedenlerle kullanamamıştık ama böylesine güzel bir kampüs ve şehrin ortasında böylesine bir doğa varken bunun maksimum faydasını çıkarmamız gerektiği düşüncesiyle bakım, onarım aşamasından geçtikten sonra şu anda sizlerin ziyaretine, keyifli bir şekilde vakit geçirmenize olanak sağlamak açısından düzenlemesini yapmış olduk. Bahçenin hazırlanmasında, gözden geçirilmesine, revize edilmesinde yoğun bir şekilde emek gösteren Yapı İşleri Daire Başkanlığı, Genel Sekterimiz, Sağlık Kültür Daire Başkanlığına, Park-Bahçeler Müdürlüğüne, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Rektör Erdal, konuşmasının ardından Anadolu Üniversitesi Genç TEMA Kulübü üyeleri ile birlikte kurdeleyi keserek Japon Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışla birlikte başlayan Öğrenci Şöleni’nde ise saha oyunları, sahne ve dans gösterileri, ödüllü yarışmalar, film gösterimi ile birçok etkinlik gerçekleştirildi.

Rektör Erdal, Japon Bahçesi’nin öğrencilerle birlikte gezerek etkinliklere katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi