SON MAÇ OLABİLİR
Eskişehirspor, TFF 1, Lig 13.hafta maçında bugün saha ve büyük taraftarı önünde Rizespor ile karşılaşacak.
Saat 15.30'da oynanacak kritik maç öncesi şehre seslenen Kaptan Erkan Zengin, kulübün Çarşamba günü yapılacak genel kurulu öncesi yaşanan belirsizlikler yüzünden, bugün oynanacak Rize maçının Eskişehirspor'un son maçı olabileceği endişesini dile getirerek, büyük taraftarların stadyumu doldurması çağrısında bulundu.
Arma ve renkleri taşıyan futbolcular olarak bu maçta terlerinin son damlasına kadar savaşacakları mesajını da veren Kaptan Erkan Zengin, taraftarların da kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.
TARAFTAR'DAN SİYAH ÇELENK
Eskişehirspor taraftarları ise, bugün onanacak maçta tribünleri doldurmaya ve maç sonrası İsyan Yürüyüşü başlatmayı planlıyor.Bugünden itibaren 3 gün sürecek eylem planı içinde yerel yönetimlerin ve milletvekillerinin kapılarına Siyah Çelenk bırakmak için harekete geçen taraftar, ilk eylemini buğun akşam saat 19.00'da Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirecek.
SEVDAMIZIN ÇÖKÜŞÜ
Taraftarların başlattığı 'İsyan Yürüyüşü' ile ilgili yapılan açıklama şöyle; 'Uzun zamandır şehrimizin markası, sevdamız Eskişehirspor'un zor günlerden kurtulması için yapılan çağrıların hiçbiri cevap bulmamış, sessizce bu büyük sevdanın çöküşüne seyirci kalınmıştır. Biz taraftarların çağrısına futbolcularımızda sessiz kalmayıp, şehrin önde gelenlerine seslenmiştir.

BELKİ SON MAÇIMIZ OLACAK
Geçtiğimiz hafta belki son deplasman dedik, bugün ise belki son maçımız olacak. Saat 15.30'da başlayacak Ç.Rizespor karşılaşmasından sonra saat 19:00 itibariyle Büyükşehir Belediyesi önünde toplanıp siyah çelenk bırakarak büyük katılımlı bir 'İsyan Yürüyüşü' başlatacağız.

ES ES ORTAK NEFESİMİZ
Çarşamba günü yapılacak genel kurula kadar, diğer siyasilerin kapısının önüne de Siyah çelenk bırakacağız. Artık sabrımız kalmadı. Tüm Eskişehir halkını bu yürüyüşe davet ediyoruz. Eskişehirspor yok oluyor, buna seyirci kalmayın. Koskoca bir şehrin ortak aldığı nefestir Eskişehirspor!#EskisehirsporYokOluyor

ESKİŞEHİRSPOR YOK OLMASIN!
Diğer taraftan Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan da, 'Eskişehirspor Yok Olmasın' başlığı ile yaptığı açıklamada şunları söyledi;
Ülkemize futbol alanında sayısız ilkleri yaşatan Eskişehirspor'un sonu olmasın.
Uyanalım, ilklerin takımı Eskişehirspor'un SON'u olmasın.
Elinizi vicdanınıza koyun!
Aşkımızı tüketmeyin.
Anadolu halkının umudu, Anadolu Yıldızı'nı söndürmeyin.
Eskişehirli olmayan bizleri, Eskişehirspor'a aşık eden Eskişehir halkı, bu aşkın yok olmasına izin vermez!

Editör: TE Bilisim