Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde, Eskişehir'de Yaşayan Bilecikliler Derneği tarafından 'Sazımızla Sözümüzle Bilecikliler Gecesi' adlı dayanışma etkinliği düzenlendi.
YOĞUN KATILIM
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra etkinliğe, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Eskişehir'de Yaşayan Bilecikliler Derneği Başkanı Davut Mülayim ve çok sayıda Bilecikli katıldı.
BAŞARI GELİYOR
Etkinlikte, Tepebaşı Belediyesi Bahçelievler Halkoyunları Topluluğu'nun gösterisinin ardından bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Kadınlarımızın üretken olması ve sosyalleşmesi son derece önemlidir. Şu anda da Tepebaşı bölgemizde birçok kadınımız sosyalleşme projelerinde önemli rol oynuyorlar. Toplumda; kadın mutlu olduğu zaman, üretken olduğu zaman, sosyalleştiği zaman hane içi başta olmak üzere bütün dünya mutlu oluyor ve başarı da beraberinde geliyor' dedi.
ÇOK ANLAMLI
'O açıdan ben kadınlarımıza büyük bir saygı duyuyorum ve her alanda desteklememiz gerektiğini düşünüyorum' diyen Ataç, şunları söyledi: 'Ayrıca Eskişehir'de Yaşayan Bilecikliler Derneğimiz tarafından düzenlenen bu geceyi de çok anlamlı buluyorum. Çünkü dayanışma ve birliktelik çok önemli. Bunu her alanda yaşatmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde yapılan her şey daha da güzel oluyor. Ben böyle bir geceyi organize edenlere teşekkürlerimi sunuyorum.' HM
Editör: TE Bilisim