281 kanocu yarıştı
Türkiye Kano Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti'nde sona erdi. 15 şehirden 27 takımın 281 sporcu ile katıldığı Kano Türkiye Şampiyonası büyük mücadele içinde geçti. Yarışmaları izleyenler kanocuların yaşadığı heyecana ortak oldu.

Dev ekrandan yayınlandı
Şampiyonanın uluslararası yarış standartlarında ve kalitesinde yapılması katılımcılarda büyük ilgi uyandırdı. Türkiye Kano Federasyonu tarafından iki yıldır kullanılan Photo Finish sistemi yanında, Büyükşehir Belediyesi'nin dev ekranda canlı yayın aktarımı ile anlık sonuç paylaşımı ve yarışa başlangıç platformu yapması şampiyonaya katılan sporcuları oldukça mutlu etti.

Kupa ve madalyalarını aldılar
Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nın ikince gününde 500 metre müsabakaları yapıldı. Eskişehir'in yanı sıra Sakarya, Rize, Şanlıurfa, Van, Adana, Antalya, Muğla gibi çeşitli illerden gelen sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Durgun Su Kano Türkiye Şampiyonası düzenlenen kupa töreniyle sona erdi.
Editör: TE Bilisim