Ferit performansını sürdürmek istiyor Ferit performansını sürdürmek istiyor

Eskişehirspor’da yaşanan kan değişikliğinden sonra göreve gelen Teknik Direktör Önder Karaveli, haftalar sonra ilk kez liderlik koltuğundan inen takımı tekrar motive etmeye çalışıyor. Teknik heyet ‘Pes etmek yok’ mesajını veriyor.

Takımı tanıyor

BAL 6. Grup’ta haftalardır liderlik koltuğunda oturan Eskişehirspor, peş peşe iki Ankara deplasmanından 5 puan kaybedince zirveyi Polatlı Belediyespor’a kaptırdı. 3-1’lik Gölbaşı mağlubiyeti sonrası Levent Kartop ile yollarını ayıran Es Es, göreve Önder Karaveli’yi getirmişti. 49 yaşındaki teknik adam bir süredir takip ettiği takımı genel hatlarıyla tanıyordu. Son 3 gündür takımın içinde olan Karaveli, gün geçtikçe daha iyi tanıyor.

Hedef tekrar liderlik

Camianın beklentilerinin farkında olan Karaveli, takımı tekrar zirveye taşımak istiyor. Antrenmanlardan önce talebeleriyle konuşmalar yapan teknik adam, motivasyon kaybı istemiyor. Tesislerde disipline önem veren Karaveli, antrenmanlarda da işin ciddiyetle yapılmasından yana. Karaveli ve kurmayları son 7 maçın kaldığı ligde asla pes etmeyeceklerini ve bu yarışı sonuna kadar kovalayacaklarını ifade ediyor.

Eskişehirspor’un ligde kalan maçları

Kırşehir Gençlik

Alaplı Belediyespor (D)

Karadeniz Ereğli

Polatlı Belediyespor

Geredespor (D)

Çilimli Belediyespor

Kaynak: Aytaç Ersoy