Kendi ekmeklerini kendileri yapacak

Güncel 15 Eylül 2017 18:32
Videoyu Aç Kendi ekmeklerini kendileri yapacak
A
a

Glütensiz gıda ürünleriyle beslenmek zorunda olan çölyak hastaları, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Mutfak Atölyesinde, glütensiz unla ekmek, simit, baklava, profiterol gibi gıda ürünlerini yapmayı öğrendi.

Glütensiz un ve ekmek yardımlarıyla çölyak hastalarına yardım eden Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Çölyakla Yaşam Derneği ile birlikte ‘Çölyak Hastalarına Mutfak Atölyesi’ düzenledi. Kendi kızı da çölyaklı olan Yasemen Serbest’in verdiği eğitimlerde, glütensiz unla gıda ürünlerinin yapımını öğretti. Üç gün süren mutfak atölyelerinden toplam 32 kişi yararlandı. HM
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

alinti yazarlar ALINTI YAZARLAR
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

e-gazete E-GAZETE
sayfalar SAYFALAR
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat