Ülkeyi ortadan bölüp kutuplaştıranlar gitsin. Halkı küçümseyen kibir gitsin. Dün dündür bugün bugündür diyerek bir dediği diğerini tutmayanlar gitsin. Hata üstüne hata yapıp ortaklarını da yaptıklarını da bir türlü kestiremeyen her defasında kandırılsınlar gitsin. Açılım, saçılım, barış süreci diyerek Haburu Dolmabahçe'yi yaratan ama ona rağmen kendileri terörist olmayıp kendilerinin dışında herkesi terörist ilan edenler gitsin.
Yıllarca koyun koyuna yaşayıp besledikleri yılan kendilerini sokunca bunlar FETÖ'nün beslemeleri diyenler gitsin. Rüzgara göre yelken açan bir gün oradan bir gün buradan esen çıkar çevreleri gitsin. Eleştiriye dayanamayıp 'Ananı da al git' diyenler gitsin. Soma'yı 301 madenciye mezar edip bu işin fıtratında var diyen saygısız tavır gitsin. 'Evlerde 15 yıl önce fırın, buzdolabı var mıydı?' diyerek adeta Türk halkı ile dalga geçenler gitsin.
Şehir Hastanelerini yandaşlara peşkeş çekip, 'Hastanelerde 5 ay sonrasına hala gün mü veriliyor?' gibi abesle iştigal sorular soranlar gitsin. 'Camilere ayakkabı ile girdiler, camilerde içki içtiler' diyen Kabataş yalanları ve yalancıları gitsin.
Ekonomik veriler her geçen gün kötüye giderken 'Bizi çekemeyenler bize tuzak kuruyor' diyerek gerçeklerden uzak olanlar gitsin. Yerli uçağımız göklerde diyerek ilan veren halkı yanıltmakta gitsin. İstanbul'un trafik sorunu çözüldü diyerek bizleri güldürebilenler gitsin. Dış politikada, özgür dünyaya sırtını dönüp, çevrenizde kavgalı olmadığı bir tane komşu bırakmayanlar gitsin.
Faiz lobisine ülkeyi eşit edip doğrudan yatırımcıyı kaçıranlar gitsin. 'Bir tek servetim parmağımdaki yüzük' diyerek gelip 1001 odalı saraylarda ülkeyi yönettiğini zannedenler gitsin. Yandaş medyalarını oluşturup basın özgürlüğünü yok eden, adalet mekanizmasını teslim alıp hukukun üstünlüğü ortadan kaldıran, bağımsız üniversite kavramını yerle bir eden, çaycısından müdürüne kadar kendilerinden olmayanlara görev vermeyen, ülkeyi resmen parti devletine çevirerek halkının da dünyanın da güvenini yitirenler gitsin.
Artık metal yorgunlukları yüzlerine dillerine vuranlar gitsin. Koyunları kurtlara teslim etmeyi marifet sayanlar gitsin. Bu milletin a..... koyacağız diyenler gitsin. Bakara makara diyerek inançlarımızla alay edenler gitsin. Yeter artık ülkesine de halkına da zarar verenler gitsin!..