29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıl kutlamasının yanı sıra Espark AVM'nin 10'uncu yaşı, Türk pop ve rock müziğin en önemli gruplarından MFÖ konseri ile kutlandı. Soğuk havada sahneye çıkan MFÖ'yü dinlemek üzere binlerce vatandaş Espark AVM açık otopark alanında bir araya geldi. Ele Güne Karşı, Güllerin İçinden, Ali Desidero, Sakın Gelme, Yalnızlık Ömür Boyu, Olduramadım, Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da, Mazeretim Var, Mecburen gibi dillere dolanan şarkıları Eskişehirliler için seslendiren grup, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sonunda sahneye çıkan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Sizler için her zaman kaliteli ve özgün müzik seçmeye çalışıyoruz. Gerçekten olağanüstü bir performans gösterdiler, ben de sizler gibi keyifle dinledim' ifadelerini kullandı.
Konser sonunda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Espark AVM Müdürü Berkay Damgacı, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ'ye üzerinde adlarının yazılı olduğu Eskişehirspor forması ve mikrofon figürlü plaket takdim etti. HM
Editör: TE Bilisim