HABER: MELTEM KARAKAŞ

Uzun zamandır Çağan Meriç'in iyileşmesi ve ihtiyacı olan ilacın devlet tarafından karşılanması için mücadele veren Çağan'ın ailesi, hafta sonu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın ziyaretiyle umut dolu anlar yaşadı. İlk olarak Çağan'ın odasına giren Karacan, burada duygulu anlar yaşadı. Çağan'ın makinelere bağlı yaşıyor olmasına çok üzüldüğünü belirten Karacan, burada Çağan ile yakından ilgilenerek, bir süre odasında vakit geçirdi.

'ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM'
AK Parti Medya ve Tanıtım Sorumlusu Serhan Arıman ile birlikte aileyi ziyaret eden ve Çağan'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Harun Karacan, 'Ben sizin için ne yapabilirim? Mühim olan budur. Elimden ne geliyorsa bu evladımızın sağlığına kavuşması için yapacağım. Sizi Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş hocamız ile görüştüreceğim. Gerekirse Sağlık Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza çıkarız. Sizi bu hafta Salı günü Ankara'ya bekliyorum' dedi.



İLAÇ BİR AN ÖNCE GELMELİ
Çağan'ın ilacının bir an önce ellerine ulaşmasını söyleyen Anne Ece Soyer Demir de, ziyaretten kaynaklı çok mutlu olduklarını, sürecin çok yavaş ilerlediğini ve ilacın artık Çağan'a verilmesi gerektiğini ifade etti.






Editör: TE Bilisim