Divan kurulu MMO Şube Başkanı Atila Tomsuk, Başkan Vekili Nezihe Hanecioğlu ve Yönetim Kurulu Sekreteri Neşet Aykanat'tan oluştu. Toplantı MMO Yönetim Kurulu sekreteri Neşet Aykanat'ın şubenin çalışmalarını içeren bir sunumla başladı.
1 MAYIS ÇAĞRISI
Eskişehir'de güzel bir şehirde yaşamanın avantajlarını yaşadıklarını belirten Oda Başkanı Atila Tomsuk şunları söyledi: 'Ülke genelinde bir kriz var. Özellikle inşaat sektörü bitme sürecinde. Bankalar bu sektördekilere kredi vermiyor. Krizin ne zaman atlatılacağı konusunda kimsenin fikri yok. İşsizlik giderek artıyor. Krizden bir an önce kurtulmamız gerekiyor. Ancak iktidar halkı düşünmeden icraatlarını sürdürüyor. 1 Mayıs kutlamalarına oda olarak katılacağız, bu şenliğe herkesin katılmasını isteriz' diye konuştu.
TEŞEKKÜR EDECEKLER
Alpu kömürlü termik santraline karşı hukuksal mücadelelerinin sürdüğünü belirten Tomsuk, 'İktidar seçimden sonra bu çalışmalardan vazgeçmeyeceklerini gösterdi. Bizler hukuksal mücadelemizi sürdüreceğiz, hukukçu arkadaşlarımız çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Alpu Ovası ayakta kalmalı. Bu mücadeleyi kazanacağız, gelecekte çocuklarımız bize teşekkür edeceklerdir' ifadelerini kullandı.
ÖNEMLİ KURULTAY
Tomsuk ayrıca, Ekim ayında X. Ulusal Uçak Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı yapacaklarını belirterek, 'Bu kurultay hem Eskişehir hem ülkemiz için önemli. Bizler de bu konuda katkıda bulunmak istiyoruz' dedi. Danışma Kurulu'na Eskişehir, Kütahya, Tavşanlı, Afyon ve Bilecik'ten danışma kurulu üyeleri, temsilciler, MMO Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı sonunda danışma kurulu üyeleri önerilerde bulundu. HM
Editör: TE Bilisim