Eskişehirlileri konsere davet eden öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi bünyesinde müzik yapıyor olmaktan da büyük memnuniyet duyduklarını belirtiyor. Gizem Tarzan isimli öğrenci ise 'Müzik olmasa zamanımı tablet ile oyun oynayarak geçirirdim ve bunun bana çok da faydası olmazdı. Buraya geldiğimde ise enstrüman çalıyorum, yeni şeyler öğreniyorum' diye konuştu.
AİLEM GİBİ OLDULAR
10. sınıf öğrencisi İrem Akar da, 'Derslerim her geçen yıl daha da yoğunlaşıyor ve kendimi rahatlatmak adına müzik çok büyük fayda sağlıyor. Günde 16 saat ders ile geçirdiğim oluyor, müzik çok dinlendirici bir etkiye sahip. Buradaki ortam bir aile gibi benim için. 25-26 yaşındaki müzisyenlerin deneyimlerini, 13-14 yaşımdayken kazandım. Burada birçok arkadaşım oldu ve birlikte müzik yapıyoruz' şeklinde konuştu.
GELİR ORKESTRAYA
Öte yandan Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek konser programı 20 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak. 15 TL'lik biletler, biletinial.com internet adresi üzerinden satışa sunulurken; konserden elde edilen gelir ise yine İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'na aktarılacak. HM
Editör: TE Bilisim