Muttalıp'daki kulüp binasında siyah-kırmızılı takım oyuncuları, antrenör Metin Türkmengil ile birlikte kulüp başkanı Hasan Batun ile diğer yöneticiler katıldı. İl hakem komitesi başkanı Recai Yaşar ve TFFHGD Eskişehir şube başkanı İlhami Can Muttalıpspor'lu oyunculara kuralları anlattı.

ART NİYETLİ DEĞİLLER

İl hakem komitesi başkanı Recai Yaşar ve TFFHGD Eskişehir şube başkanı İlhami Can özellikle ofsayt ve fauller ile ilgili geniş bilgi verirken, sporcularda hakem hocalarını adeta soru yağmuruna tuttu. Yaşar ve Can 'Bizler hakemlerimize antrenmanların dışında haftanın 2 günü en az 2'şer saat eğitim veriyoruz. Maça çıkan hiçbir hakem hata yapmak istemez. Ancak bazen hatalar oluyor. TV'ler de görüyorsunuz, süper ligde hatta Avrupa maçlarında bile hata oluyor. Ancak sizler şunu iyi bilin ki hakemler kesinlikle art niyetli değildir' dedi.

CENTİLMENCE MÜCADELE EDECEĞİZ

Yaklaşık 2 saat süren bilgi toplantısının ardından söz alan Muttalıpspor başkanı Hasan Batun 'Biz Muttalıpspor olarak belki de bir ilki gerçekleştirerek kulübümüze hakem hocalarımızı davet ettik. Kendilerine verdikleri bilgilerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz son 2 sezonda olduğu gibi yine centilmence mücadele ederek Muttalıpspor'un adına duyurmak' dedi.

Editör: TE Bilisim