ZOR MAÇ

Eskişehirspor bugün deplasmanda Beşiktaş'a konuk oluyor. Zorlu bir dönemden geçen Kırmızı Şimşekler sahaya puan veya puanlar alabilmek için çıkacak. Ligde kalan 11 haftada puan kaybına tahammülü bulunmayan Es Es Beşiktaş'tan puanlar alabilmek için mücadele edecek.

MORALLER YÜKSEK

Kırmızı Siyahlılarla Teknik Direktör Samet Aybaba futbolcularına moral yüklemesi yaptı. Geçen hafta alınan Bursa yenilgisini unutturan ve sadece Beşiktaş maçına futbolcularını motive eden Aybaba, futbolcularına güveninin tam olduğunu söyledi.

RAKİPLER SEVİNDİRDİ

Eskişehirspor'un oynayacağı kritik maç öncesinde ligde kalma adına en büyük rakibi olan Kayserispor'un önceki gün sahasında Gençlerbirliği'ne mağlup olmasının ardından, Kırmızı Siyahlıların iştahı açıldı. Rakibin puan kaybetmesiyle moral depolayan Es Es Beşiktaş karşısına ekstra motiveyle çıkacak.

PRİM DOPİNGİ YAPACAK

Kırmızı Siyahlı kulüpte Başkan Mesut Hoşcan Beşiktaş karşılaşmasında alınacak bir galibiyetin ardından futbolculara ekstra prim dopingi sağlayacak. Pirimi ikiye katlaması beklenen Mesut Hoşcan futbolculara para dopingi yaparak maça motive edecek.

HOŞCAN'IN CEZASI BİTTİ

Eskişehirspor kulüp başkanı Mesut Hoşcan bugün oynanacak Beşiktaş karşılaşmasını protokol tribününden takip edebilecek. İkinci yarının ilk maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasının ardından 45 gün ceza alan Hoşcan'ın cezası sona erdi. Başkan Hoşcan bugün protokol tribünündeki yerini alacak.

KALKAVAN YÖNETECEK

Spor Toto Süper Ligin 24.haftasında Eskişehirspor ile Beşiktaş arasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak zorlu karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan atamasıyla camiada şüphe yaşanırken, hakem Mete Kalkavan'ın nasıl bir yönetim sağlayacağı merak konusu oldu.

KIVANÇ 11'E

Eskişehirspor'da geçen hafta oynanan Bursaspor karşılaşmasında Sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Kıvanç Karakaş, bugün İstanbul'da oynanacak kritik Beşiktaş karşılaşmasında forma giyebilecek. Cezası biten tecrübeli futbolcu orta sahada takımın en büyük kozu olacak.

SEN İŞİNİ BİLİRSİN

Kırmızı Şimşeklerin son haftalardaki formda ismi Ruud Boffin bugünkü zorlu maçta kalesini gole kapatmaya hazır. Yükselen performans grafiği ile kalesinde başarılı kurtarışlara imza atan Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin Beşiktaş karşılaşmasında da kalesinde güven verecek.

GOL SİLAHIMIZ OLACAK

Şimşeklerin bugün Beşiktaş ile oynayacağı kritik maçta gol yollarındaki en etkili silahı Gabonlu futbolcu Axel Meye olacak. Takıma geldiği günden beri ileri uçta büyük katkı sağlayan Meye'nin yanı sıra en golcü isim Emre Güral'da takımın bir başka gol silahı olacak.

Editör: TE Bilisim