İYİ Parti İl yönetimi, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe yönetimlerinin tanıtım toplantısı üyelerin katılımıyla Taşbaşı Kırmızı Salonda gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ramis Tunca, 'Partide görev dağılımlarını yaptık. Artık sahaya çıkıyoruz. Amacımız yüksek nüfuslu mahallelerde çok fazla üye yapmak. Ne kadar çok üye o kadar başarı. Üyelerimizin tamamı çalışmalar içerisinde yer alacak. Asil yedek diye ayrım yok. O nedenle 31 Mart'a kadar tüm randevularınızı iptal edin. Bizler seçimlere kadar disiplinli çalışarak başarıyı yakalayacağız' diye konuştu.

ÇOK GÜÇLÜYÜZ
Daha sonra üyelere seslenen ve yeni atanan Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, 'Bizleri hezimete uğrattığını düşünenler ne kadar çok yanılgıya düştüğünü zamanla anlayacak. Eski kadrolarımızın tecrübe ve birikimleriyle yeni kadromuzun dinamiğini birleştirdik. Artık çok güçlü ve tecrübeliyiz. Gece uyumadan gündüz oturmadan çalışacağız' dedi.

KURTARACAĞIZ
Tepebaşı İlçe Başkanlığına yeni atanan Özkan Gündoğan ise mevcut hükümeti ve politikalarını eleştirerek 'İYİ Parti birilerinin iktidardan inmesine yardımcı olmak veya birilerinin iktidara gelmesinde katkıda bulunmak için değil, İYİ Parti tüm kadrolarıyla ülkeyi yönetebilecek kabiliyette yöneticilere sahip. Yerel seçimlerde de bu düstur ile Tepebaşı'nda kararlılıkla çalışacağız' ifadelerini kullandı. Konuşmalar sonrasında Odunpazarı eski İlçe Başkanı Ramazan Gültekin'e ve Tepebaşı eski İlçe Başkanı Mehmet Ektaş'a plaket takdim edildi. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim