Ellerinden geleni yapacaklar
TFF ve FIFA'da yer alan 52 alacaklı dosyayı kapatamadığı ve yeni sezon için muvafakatname alamadığı için Ulusal Kulüp Lisansı alamayan Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında olduğu ikinci haftasında da yeni transferlerinden yararlanamayacak. U-21 ağırlıklı bir kadro ile Balıkesirspor Baltok'un karşısında çıkacak olan Es Es'te gençler elinden geleni yaparak armayı en iyi şekilde temsil edecek.

Çapa'dan taraftara çağrı
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, transfer tahtasının açılmaması yüzünden Giresunspor maçında olduğu gibi, Balıkesirspor maçına da çıkacak genç oyuncularına güvendiğini belirterek, 'Bugün saat 21.45'de oynanacak Balıkesir maçında, Bu kulüp nasıl şahlanır hep birlikte gösterelim' ifadelerini kullandı. Deneyimli teknik adam Çapa, attığı bu tweet ile taraftara çağrıda bulundu.

Eşitlik hakim
Eskişehirspor ile Balıkesirspor arasında dört Süper Lig, dört 1. Lig ve bir hazırlık maçı olmak üzere oynanan 9 karşılaşmada her iki takım 3'er galibiyet alırken, 3 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı. Eskişehir'de oynanan 4 karşılaşmada takımlar 1'er galibiyet alırken, 2 maç ise berabere sona erdi. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda sahasında rakibine 3-1 mağlup olan Eskişehirspor, deplasmanda ise 3-2 galip gelmeyi başarmıştı.

Eskişehirspor
Ekrem Kılıçarslan
Semih Güler
Cemali Sertel
İsmail Oykun
Bedirhan Altunbaş
Furgan Polat
Mehmet Özcan
Talha Erdoğan
Fıratcan Üzüm
Kaan Gül
İ. Halil Öner
TD: Fuat Çapa

Balıkesirspor
Andrija Vukovic
Oğuzhan Çapar
Cüneyt Köz
Okan Alkan
Oğuz Yılmaz
Bülent Cevahir
Nizamettin Çalışkan
Furkan Çil
Sedat Şahintürk
Cumali Bişi
Mahatma Otoo
TD: Giray Bulak

Yer: Yeni Atatürk Stadyumu
Saat: 21.45
Hakem: Emre Malok
Yayın: beIN SPORTS MAX 1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Editör: TE Bilisim