BASKETBOL OYNADI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Her platformda vatandaşlarla bir araya gelen Sakallı, çeşitli kurum ve kuruluşlarla görüş alışverişinde bulunmayı da ihmal etmiyor. Son olarak Çağfen Kolejini ziyaret eden Sakallı, hem öğrencilerle hem de öğretmenlerle sohbet etti. Ziyaretin sonunda okul bahçesinde basketbol oynayan öğrencileri gören Sakallı, onlarla birlikte basketbol oynamayı da ihmal etmedi. Öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyen Sakallı, spor ve sosyal etkinliklerin önemine de değindi. Sosyal medya hesabından ziyaretten fotoğraflar paylaşan Sakallı, çalışmalarına devam etti.


DERNEKLER ZENGİNLİK

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, yönetim kurulu ve üyeleriyle buluştu. 'Sivil toplum kuruluşları demokrasinin olmazsa olmazıdır' diyen Karabacak, 'Dernekler bizim zenginliğimizdir. Ekonomik yaşama, sosyal ve kültür hayata katkıları tartışılmaz. Benim belediyecilik anlayışımda da sivil toplum kuruluşlarının yönetimde söz hakkı vardır. Allah izin verir de göreve gelirsek karar ve uygulama noktasında kentimizin dinamiği olan sivil toplum kuruluşlarımızın görüşünü mutlaka alacağız, yönetime kesinlikle temsilcilerini dahil edeceğiz' diye konuştu.

REFAH İÇİN
ÇALIŞACAĞIZ

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı MHP'li Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Abbas Halim Paşa ve Zaferhamit Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakını ve Projelerini anlatan Kadir Bıyık; 'Her ilçemizde olduğu gibi Çiftelerde de gençlerimiz iş imkanlarının kısıtlı olması sebebiyle şehirlerde yaşamaya başlıyor. Bizler gençlerimize iş imkanları sağlayacağız, İlçemizdeki bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda korunması, bakılması amacıyla belediyemiz bünyesinde Huzur Evi'ni kurup faaliyete geçireceğiz. Biz yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü size vermiyoruz, Allah nasip eder başkan olduğum an, Çiftelerli hemşehrilerimin huzuru, refahı için elimden geleni yapacağım' dedi.


KAMU ÇIKARI
ESASTIR

Akarbaşı Mahallesinde bulunan Ata Sitesi'nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 'Biz Odunpazarı Belediyesi'ni sosyal demokrat bir anlayışla yönetiyoruz. Kişisel çıkarlarımızdan öte yörenin, kamunun çıkarları esastır, önemlidir' dedi. Çok para harcamanın doğru yatırım yapmak anlamına gelmediğini ifade eden Kurt, doğru yatırım yapmak gerektiğini vurguladı. Ekonomik krize de değinen Başkan Kurt, yaşanan ekonomik krizin toplum tüm kesimlerini etkilediğini söyledi. Uzmanların yerel seçimlerden sonra krizin daha da etkili olacağı yönünde uyarıları olduğunu belirten Başkan Kazım Kurt, 'Tüm bunların nedeni yanlış ekonomi politikaları. Bu yanlışlardan bir an evvel geri dönülmeli' diye konuştu.


SAMİMİYET
BİTMEYECEK

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirli esnaflar ile bir araya geldiği ziyaretlerine Şirintepe Mahallesinde devam etti. Ziyaretlerinde mahalle esnafına bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Ataç, kent meseleleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Esnafla sohbet eden Başkan Ataç, 'Güzel yatırımlar ile birlikte Şirintepe de bir cazibe merkezi haline geldi ve nüfus bakımından bugün kentimizin en büyük mahallelerinden biri oldu. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları takdir ile karşılayan ve hizmetlerimize yoğun ilgi gösteren halkımıza çok teşekkür ediyorum. Aramızdaki güvene dayalı bu samimiyet hiç bitmeyecek' diye konuştu.


BİR VAAT!

İYİ PARTİ ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALİH KARABACAK:
Modern kapalı pazar yerleri, aynı zamanda alışverişe gelen vatandaşlarımız için de alışverişi keyfe dönüştürecek. Projemiz kapsamında kapalı pazar yerlerimizde, pazarcı esnafımızın ürünlerini muhafaza edebilecekleri soğuk hava depoları, hem pazarcıların hem de vatandaşların araçları için otoparklar, AVM'lerdeki kadar temiz tuvaletler, düzenli ve kullanışlı modern tezgahlar yapacağız.



BİR TWEET!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın temizlik işçisi kadınlarla kutlama yapıp dans ettiği videoyu izledim. Kalbim 300 derece ısındı şu an, eriyor bir yandan.
(mgthezeytin)
Editör: TE Bilisim