ÖZLENEN KARE
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, katıldığı bir açılışta Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'la karşılaştı. Farklı partilere mensup olan ikili, açılışta bir süre sohbet ederek, Eskişehir gündemi hakkında konuştu. Sakallı, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa şu notu ekledi: 'Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte Big Gym Spor Salonun açılışını gerçekleştirdik. Ahmet Ataç ile olmak keyifliydi.' Fotoğrafın altına çok sayıda yorum yapan vatandaşlar, 'Eskişehir'de görmek istediğimiz manzara bu' notunu düştü.



***
BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
CHP Alpu Belediye Başkan Adayı Gürbüz Güler'in Seçim İletişim Merkezi ilçede düzenlenen törenle açıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışa CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Beylikova Belediye Başkan Adayı Tolga Savaş, İl Başkanı Abdulkadir Adar da katıldı. Açılıştan kareleri sosyal medya hesabında paylaşan Büyükerşen, 'Birlikte kazanacağız Alpu. Gürbüz Başkanımız ile koordineli bir şekilde çalışacak ve güzel ilçemiz Alpu'nun sorunlarını bir bir çözüme kavuşturacağız. Misafirperverlikleri ve ilgileri dolayısıyla tüm Alpululara teşekkür ediyorum. Mart'ın sonu bahar, Türkiye'nin Eskişehir'i var!' notunu düştü.



***

Çay molası
AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan'ı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Doğan, şu ifadeleri kullandı: 'Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile beraber tarihi Odunpazarı bölgemizde, iki program arası bir araya gelip çay içme fırsatı yakaladık.'



***

ESNAFLA BULUŞTULAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Lokantacılar Odası'nı ziyaret etti. CHP Milletvekili Utku Çakırözer'in de katıldığı ziyarette Başkan Büyükerşen, Başkan Kurt ve Başkan Ataç, Lokantacılar Odası'nı ziyaret etti. Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen, 'Yıllardır Eskişehir'de gerçekleştirdiğiniz başarılı şehircilik projeleri sayesinde kentimizde esnafımız yerli yabancı turistlerden kazanç elde ediyorlar. Eskişehir'e kattığınız tüm güzellikler adına sizlere teşekkür ediyorum' dedi.



***

Flamaları kestiler
İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, partisinin Alanönü Mahallesinde bulunan Seçim İletişim Ofisi'nin saldırıya uğradığını söyledi. Ofis önündeki bayrak ve flamaların kesildiğini belirten Karabacak, konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Karabacak, 'Olayın faillerinin bir an evvel yakalanması seçim güvenliği üzerindeki endişelerin ortadan kalkması bakımından önemlidir' dedi.



***

PAZAR TURU
Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Baştürk, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Eskişehirlilerle pek çok farklı platformda bir araya gelen Baştürk, vatandaşların seçimler hakkında görüşlerini alıyor. Son olarak pazarı gezen Baştürk, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Pazar esnafımız ile bir araya geldik. Dertlerimiz bir, yarınlar bizim' dedi.



***

ÖĞRETMENLERİ DİNLEDİ
Demokratik Sol Parti (DSP) Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dilara Tambova, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çeşitlik STK ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Yerel seçimlerle ilgili görüşlerini paylaşan ve kendisi için oy isteyen Tambova, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: 'Eğitim-İş ve Eğitim -Sen Sendikalarını ziyaret ettik. Öğretmenin, öğrencinin ve eğitim sisteminin sorunlarını konuştuk. Her iki sendikamıza da bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz.'



***

BİR ADAY

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) GÜNYÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜSTÜN ÜNLÜ
MEMLEKET: GÜNYÜZÜ
MESLEK: BÜROKRAT
YAŞ: 50


***

BİR VAAT!

AK PARTİ HAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VEDAT ÇELİKER:
İlçemiz meralarının rehabilitasyonunu sağlanacak ve meralarımızda var olan su çeşmeleri ve su kuyuları yenilenecek. Olmayan yerlere de yeni su kuyuları ve su çeşmeleri yapılacak. Projelerimizle hayvancılık yapan vatandaşlarımızın işi kolaylaşacak.



***

BİR TWEET!

Bugün sokakta Yılmaz Büyükerşen'i gördüm. Yanında tabi ki gene hiç koruma yoktu o kadar kibar ki bütün halkla selamlaşıyor fotoğraf çekiniyor vs. Ben utandım yanına gitmeye çünkü kibar bir insan ve o kadar kalabalıktan bunalsa bile yeter artık demez. İşte bu yüzden (EDİİNCİİ)


Editör: TE Bilisim