GERİ ALMAK
İSTİYORLAR
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gökmeydan Mahallesinde yaşayan çok sayıda Yahnikapanlı vatandaş katıldı. Vatandaşın sorularını yanıtlayan Başkan Kurt, Yahnikapanlılardan 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek istedi. Seçim hakkındaki görüşlerini paylaşan Başkan Kurt, 'Biz burada bir dönem daha kalırsak bu iş artık aynı Tepebaşı, Büyükşehir gibi kalıcı hale geleceğini bildikleri için bir an önce halledelim ve burayı geri alalım diyorlar. Geçen seçimde biz burayı AKP'den aldığımız için, geri almak istiyorlar. Dolayısıyla da bize saldırıyorlar. Odunpazarı'nda İYİ Parti, DSP, Saadet, Vatan Partisi aday çıkarıp, bize saldırıyor. Bunun iyi okunması gerekiyor. Doğru bir şehirde yaşamak istiyorsak, merkezdeki belediyeler ile taşradaki ilçeleri de almamız lazım.'



***


RAKİPLER FOX'TA
Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Yılmaz Büyükerşen ile Burhan Sakallı, bugün Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının konuğu olacak. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı saat 08.00'de, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen ise saat 09.00'da ekranlarda olacak. Başkan adayları art arda Eskişehir için gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatacak.

****

HEM DİNLEDİ
HEM NOT ALDI
Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına son sürat devam eden AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Akarbaşı Mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Selçuk Yüceland'ı ziyaret eden Doğan, ardından velilerle buluştu. Mahallenin sorunlarını vatandaşlardan ve muhtardan dinleyen Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda 'Akarbaşı Mahallesi Muhtarlığı'nda mahalle muhtarımız ve azaları ile bir araya geldik. Muhtarımızdan, Akarbaşı Mahallemizin eksiklerini dinleyip, inşallah hepsini gidermek üzere notlarımızı aldık' dedi. Veli buluşması hakkında ise, 'Akarbaşı Mahallesi okul aile birliği buluşmamızda velilerimiz ve yöneticilerimizle bir araya geldik, sohbet ettik. Çocuklarımızın daha güzel bir Odunpazarı'nda büyümeleri için yapacağımız yeniliklerden bahsettik' paylaşımında bulundu.



***

SORUNLARI
BİLİYORUM
CHP Sarıcakaya Belediye Başkan Adayı Şafak Atay, ESKİ'nin Mayıslar mahallesine yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Atay, 'Mayıslar'ın su sıkıntısı kalmayacak' diyen Atay, 'Biz de Büyükşehir Belediye Başkanımız ile koordineli bir şekilde çalışarak Sarıcakaya ve Mayısların tüm sorunlarını çözeceğiz. Sarıcakaya bizimle birlikte potansiyelini hayata geçirecek' ifadelerini kullandı.



***

SAVAŞ PAZARDA
CHP Beylikova Belediye Başkan Adayı Tolga Savaş ilçe pazarını gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Savaş, 'Seçim çalışmalarımız kapsamında CHP Beylikova İlçe Başkanı Yusuf Baykara, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Erkan İşcan ve çalışma arkadaşlarımla birlikte ilçe pazarımızı gezdik, esnaflarımıza ziyaretlerde bulunduk. Pazar esnafına hayırlı işler diledik , alışveriş yapan halkımızın görüş , öneri ve taleplerini dinledik. Notlar aldık' dedi.



***
BİR ADAY!

AK PARTİ SARICAKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ÇAM
MEMLEKET: MAYISLAR
MESLEK: KAMU YÖNETİCİSİ
YAŞ: 54



***
BİR VAAT!

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHAN SAKALLI:
Yetiştirebilirsek 2019 yılı içerisinde, yetiştiremezsek en geç 2020 yılı içerisinde Seyitgazi'ye doğalgazı getireceğiz. Nasıl ki geciken adalet adalet değilse, geciken hizmet de hizmet değildir. Hemen, şimdi, acilen sorunları çözeceğiz. Belediye başkanlığı mazeret üretme kurumu değil, çözüm üreten bir makamdır. Ya söz verip yapacağız ya da yapamayacağımız sözleri asla vermeyeceğiz.



***

BİR TWEET!

Burhan Sakallı'yı Eskişehir halkı istedi ve Başkan yapacak. (ALİ DEMİREL)



***

UNUTULMAYAN AFİŞLER

Editör: TE Bilisim