İLÇELERİMİZ

ÖNE ÇIKACAK
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Sakallı, seçim çalışmaları kapsamında köy köy gezmeye devam ediyor. Son durağı Seyitgazi olan Sakallı, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Belediye Başkanı Hasan Kalın'la birlikte esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Sakallı, hal hatır sormayı da unutmadı. Merkezi hükümetin ve ilçe belediyesinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin de kaynaklarının ilçelere gitmesi gerektiğini belirten Sakallı, 'Eskişehir'de merkez dışında kalan 12 ilçemizin her birini hem Türkiye markası hem de dünya markasına dönüştüreceğiz. İlçemizin özelliklerine göre, tarım, hayvancılık, termal turizm, doğa turizmi, tarih turizmi ya da başka alanlarda birer marka haline getireceğiz. Her bir ilçemizi kendi öne çıkan özelliklerine göre marka haline getireceğiz' dedi. Ayrıca Sakallı, Seyitgazi Belediyesi'ni ziyaretinin ardından, AK Parti, MHP ve CHP ilçe başkanlıklarını da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.



ÖĞRETMENLERE

TEŞEKKÜR ETTİ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, emekli kadın öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenevi'ndeki buluşmada 31 Mart yerel seçimlerinden ekonomik krize birçok konuya değinen Başkan Kurt, 'Eskişehir'de kazandığımız alanları korumak için direneceğiz' dedi. Öğretmenlerden yardım isteyen Başkan Kurt, bunu Türkiye'nin geleceği, çocuklar ve Eskişehir için istediklerini vurguladı. Başkanlık yaptığı 5 yıl içerinde öğretmenlerin kendine çok yardımcı olduğunu ifade eden Kurt, Odunpazarı'na 23 kütüphane açtıklarını söyledi. Kitapların çoğunluğunun öğretmenler tarafından bağışlandığını belirten Başkan Kazım Kurt, 'Ben kitap bağışlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kütüphanelerimizde yer alan kitap sayımız 200 bini geçti' dedi.


SOKAK SOKAK GEZİYOR
AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, seçim bölgesindeki cadde ve sokakları teker teker gezip vatandaşlarla selamlaşıyor. Bu kez Atalar Caddesindeki Eskişehirlilerle sohbet eden Tuç, 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında görüşlerini aldı. Eskişehir ve Tepebaşı için gece gündüz çalışacağını ifade eden Tuç, vatandaşlardan da kendisine destek olmalarını istedi. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Tuç, şu ifadeleri kullandı: 'Atalar caddesi olarak bilinen, yeni adıyla Hasan Polatkan caddemizde, esnafımıza hayırlı işler dileyip, hemşerilerimizle sohbet ediyoruz.'


İLK HİZMET BESİCİYE
CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, hayvan pazarını ziyaret etti. Hayvan Pazarına yönelik projelerini anlatan Konakçı 'Belediye Başkanı olduğumuz takdirde ilk yapacağımız işlerin başında Hayvan Pazarının dört tarafını da kapatmak olacak. Kışın soğuğundan yazın güneşinden koruyacağız. Bunun dışında pazar yerine mutlaka kantar koyacağız. Veterinerlik hizmetini mutlaka sağlayacağız' diye konuştu. Konakçı, Hayvan Pazarının yollarında yürümenin imkansız olduğunu da belirterek yolları yapacaklarını belirtti. Ayrıca Konakçı, 'Biz Çifteler'e göstermelik çıkarmalar değil, hizmet yapacağız. Çiftelerlilerle birlikte ilçemizi yöneteceğiz' dedi.


SİVRİHİSAR ÇIKARMASI
İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İl Başkanı Ramis Tunca, Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cantaş ve parti heyeti, Sivrihisar'da vatandaşlarla bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşların görüşlerini alan heyet, seçimlerde başarılı olabilmek için kendilerine oy istedi. Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cantaş'ın seçim ofisine de giden heyet birlik pozu verdi. Esnafı da tek tek ziyaret eden heyet, Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'ne de katılmayı ihmal etmedi.


BİR VAAT!

AK PARTİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN TUÇ:

Zincirlikuyu Mahallemizde hemşerilerimin sorunlarını, beklentilerini dinledim.
Söz verdiğim gibi 1 yıl içerisinde İlçemizin; imar, yol, tretuvar gibi öncelikli temel sorunlarını çözeceğim.


BİR YORUM!

Gölgesinde hayat bulduğumuz çınarlarımız, yaşlılarımız. Onlar çok iyi bilirler hayat deneyimleriyle kucak,kucak sevgi ve dualarıyla kime sarılıp sarılmayacaklarını. Yolun açık olsun her şeyin en iyisini yapmaya çalışan Volkan başkanım. (EMEL YENİLER İPEK)



BİR ADAY!

CHP MİHALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
BÜLENT DURNA
MEMLEKET: ALPAGUT
MESLEK: ESNAF
YAŞ: 41
Editör: TE Bilisim