BİN KİŞİ OY KULLANMADI
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve 35 Alevi köy derneği ile buluştu. Oy kullanmak istemeyen vatandaşlara çağrı yapan Başkan Kurt, 'Seçime katılmamak demek, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ekmeğine yağ sürmek demek. Oy kullanmamak demek, başkalarının daha az oyla seçim kazanması demek' dedi. Başkan Kurt, Odunpazarı'nda her mahalleden yaklaşık bin kişinin seçime katılmadığını dile getirdi. Seçmeni ikna etmek isteyen Kurt, bu konuda demokratik kitle örgütleri başkanlarına ve kanaat önderlerine büyük iş düştüğünü belirtti. Başkan Kazım Kurt, 'Mutlaka seçime katılarak, oy kullanılması gerektiğini anlatmamız lazım. Bu bölgelerde oturan sandığa gitse CHP'ye oy verecek ama sandığa gitmiyor. Sandıktaki ihmal, sonra büyük bir dağ olarak karşımıza çıkabilir' diye konuştu.


***

HAYALLERİNİ ANLATTI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, pek çok farklı mekanda gençlerle buluşuyor. Önce Seçim Koordinasyon Merkezi'nde daha sonra da bir apartta gençlerle bir araya geldi. 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında gençlerin de görüşünü alan Sakallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Dün gece Bağlar'da gençlerimizle bir araya geldim. Eskişehir için hayallerimi anlattığım gençler, şehrimizin geleceği için heyecanlandı. Onların desteği, fikir ve önerileri benim için çok kıymetli' ifadelerine yer verdi. AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç da Sakallı'ya eşlik etti.



***

BİZE DE GELİN BAŞKANIM!

Hemşerilerin evlerine de konuk olan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Gökmeydan'da Akgün, Uluönder'de Çalışır aileleriyle bir araya geldi. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ziyaretlerden fotoğraflar paylaşan Ataç'a, Eda Türmanoğlu isimli vatandaştan da bir davet geldi. Türkmenoğlu, 'Ahmet Bey buyurun bir akşamda bize gelin. Biz multikültürel bir aile olarak (Avustralya-Türkiye-İngiltere) kökenli Eskişehir'de, Tepebaşı'nda yaşamaktan gurur duyuyoruz. Dilerseniz dünya görüşlerimizi Eskişehir ve Tepebaşı halkı için sizinle bir akşam paylaşmak isteriz. Yolunuz açık olsun, her şey güzel Eskişehir'imiz için en iyisiyle olsun' ifadelerini kullandı.


***

ÖNCELİĞİMİZ DOĞA

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Atila Tomsuk'u ziyaret etti. Alpu'ya yapılması planlanan kömürlü termik santralin gündem olduğu ziyarette Karabacak, asit yağmurlarının ve radyasyonun ilçedeki doğayı, tarım ve hayvancılığı bitireceğini ifade etti. Karabacak ve Tomsuk, artan enerji ihtiyacının yenilenebilir enerji yatırımlarıyla karşılanmasında hemfikir olduklarını belirtti. Karabacak'ın kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretler de İYİ Parti Teşkilatı da eşlik ediyor.



***
İTTİFAK TEK YÜREK
AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Eskişehirlilerle gece gündüz bir araya gelerek projeleri anlatan Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda 'Cumhur İttifakı olarak, Esçam Düğün Salonu'nda Orhangazi Mahallesi üyelerimizle bir araya geldik. Gece gündüz demeden tek yürek olmanın verdiği heyecanla mazeret değil hizmet üreteceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime en içten dileklerimle teşekkür ederim' ifadelerini kullandı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Doğan, fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.



***

VATANDAŞLA YAN YANA

AK Parti Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlere kaldığı yerden devam ediyor. Yüzügüllü, Sivrihisar sokaklarını gezerek vatandaşların tek tek elini sıkıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri için oy isteyen Yüzügüllü, vatandaşları 10 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan meşhur Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'ne de davet etmeyi unutmuyor.


***
BİR YORUM!
Başkanım (Kazım Kurt) Odunpazarı seninle güzel bu güzel kentimize kattığın ve katacağın güzelliklerden devam seninleyiz başkanım
(Güney Uyanık)

***

BİR VAAT!
ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT:
İddia ile söylüyorum önümüzdeki dönem 100 kreş açacağız. Çalışan kadınların yanında çalışmayan kadınların da çocuklarının kreşe gitmeye, okul öncesi eğitimi görmeye hakkı var.


***

BİR ADAY!
İSHAK GÜNDOĞAN
CHP MAHMUDİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MEMLEKET: MAHMUDİYE
MESLEK: ÇİFTÇİ
YAŞ: 58
Editör: TE Bilisim