BİR VAAT!
AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Burhan Sakallı: Down sendromlu çocuklarımızın eğitimi için ihtiyacı olan binayı, 2019 yılında yapacağıma dair, değerleri ailelere söz verdim. Onların saf sevgisi ve içtenliği, beni çok etkiledi. Eskişehir'in her bir ferdi için çalışacağız. Eskişehir hepimizin...
-----------------------
BİR ADAY

CHP Han Belediye Başkan Adayı Erdal Şanlı
MEMLEKETİ: HAN
MESLEK: İŞÇİ
YAŞ: 57
-------------------------
BİR TWEET

Emre Can Tüysüz: CHP bu seçim Adana, Antalya ve Ankara'yı alır, Bursa'yı zorlar ama alamaz. Balıkesir ve Denizli İYİ Parti'ye geçebilir, AKP'de Eskişehir'i zorlar. Mersin'de her şey olabilir.
----------------------------------------------------
ESKİŞEHİR'DEN SÖĞÜT'E
İYİ Parti İl Örgütü Genel Başkanları Meral Akşener'i komşu illerde de yalnız bırakmıyor. Geçen gün Söğüt Belediyesi tarafından toplu açılış töreni düzenlendi. Törene katılmak üzere yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir'de karşılandı. Eskişehir'e uğrayan Akşener'i İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İl Başkanı Ramis Tunca ve Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Serdar Ulucan karşıladı. Ekip daha sonra Söğüt'teki toplu açılışa katıldı.
--------------------------------------------------
HEDEFLERİ ANLATACAK
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Burhan Sakallı, 4 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'te Park Dedeman Otel'de düzenleyeceği toplantıyla seçim hedeflerini kamuoyu ile paylaşacak.
--------------------------------------------------
ADAYLAR BULUŞMASI
AK Partili adaylar birlik pozu vermeye devam ediyor. AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti Eskişehir il ve ilçe belediye başkan adayları ile buluştu. Tüm adayların yer aldığı toplantıda AK Parti seçim manifestosu ve Eskişehir gündemi konuşuldu. Buluşmada MKYK Üyesi Harun Karacan yine yoktu.
---------------------------------------------------
İTTİFAK DESTEĞİ
MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Alpu İlçe Başkanı Necmettin Ekici ve beraberindeki heyetle AK Parti Başkan Adayı Rafet Demirtaş'ı ziyaret etti. Cumhur İttifakı kapsamında yapılan anlaşmayla Demirtaş'ı destekleyecek olan heyet, Alpu ilçesi ve seçimler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
----------------------------------------------------
HEM DİNLEDİ

HEM ANLATTI
Vatandaşlardan destek isteyen AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, 'Aşk ile koşan yorulmaz... Tepebaşı esnafımız ve hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Hem dinliyor hem anlatıyoruz. Bugün Sakarya 2 ve Seylap caddelerindeydik' ifadeleriyle ziyaretlerini paylaştı.
----------------------------------------------------
İNÖNÜLÜLER

ARKASINDA
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, makamında İnönülüler Derneği yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Kasap 'Tepebaşı'nda yaşayan İnönülüler olarak adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Desteğimiz sizinle, arkanızdayız' dedi. Hemşehri derneklerine büyük önem veren Ataç, ziyaretlerinin karşılığını alıyor.
---------------------------------------------------
HER ŞEY BİZ İÇİN
CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı seçim çalışmaları kapsamında ilçe sakinleriyle bir araya geliyor. İlçede gerçekleştirilen çalışmaları da inceleyen Konakçı, 'Sen, ben değil biz için
her şey el ele daha güzel bir Çifteler için...' diyerek bu kareyi sosyal medya hesabında paylaştı.
Editör: TE Bilisim