EMEK'LE
KUCAKLAŞTI


Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı AK Partili Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına devam ediyor. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, bu kez Emek Mahallesi sakinleriyle buluştu. Projelerini anlatan ve destek sözü isteyen Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Gece gündüz demeden bizleri yalnız bırakmayan Emek Mahallesi sakinleriyle buluşmaya devam ediyoruz. Gönül istiyor ki tüm haneleri dolaşalım, kucaklaşalım. Rabbim birliğimize bereket versin.'
***
YETKİ İSTİYORUM

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Sücaaddin Veli Derneği'nin yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Ekibiyle birlikte Odunpazarı halkının beklentilerine yanıt verecek projelerle yönetime talip olduklarını vurgulayan Karabacak, şunları söyledi: 'Halkımız bizi tanıyor, anlıyor, en önemlisi de güveniyor. Bu güven inşallah 31 Mart'ta sandıklara yüzde 40'ın üzerinde bir oy oranıyla yansıyacak…' Projelerinden bahseden Karabacak, 'Ulaşım sorununa neşter vuracak olan Esban Projesi'nin, modern kentleşmenin kapılarını açacak olan İYİKent Projesi'nin, tarım ve hayvancılığı geliştirerek istihdamı arttıracak olan Tokköy Projesi'nin ve daha nicelerinin hayata geçeceği bir 5 yıl için, sorunlarınızın çözümü için, şikayetlerinizin ortadan kalması için hepinizden görev ve yetki istiyorum. Desteklerinizle Odunpazarı'nda değişim ve dönüşümün başlayacağına inanıyorum' dedi.
***
GÖRÜŞLERİNİ ALDI

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sakarya Caddesi esnafını ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulundu. Ziyaretinde çok sayıda esnaf ile bir araya gelen Başkan Ataç, işletme sahibi ve çalışanlarına hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafların da yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde Başkan Ataç, 'Eskişehirli esnaf kardeşlerimiz ile temaslarımız devam ediyor. Esnaflarımız ile buluşmalarımız hem keyifli hem de verimli geçiyor. Sohbet ederken kent meseleleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuyoruz' dedi.
***
YÜZÜGÜLLÜ PAZARDA

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına devam eden Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçe halk pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşları ile bir araya gelen Yüzügüllü, hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Yüzügüllü, memleketin güler yüzlü, sıcak kanlı insanları, Sivrihisarlı hemşehrileri ile görüşmekten mutlu olduğunu söyledi.
***
ÇİFTELER
DEĞİŞECEK

Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Kadir Bıyık, vatandaşlara projelerini anlattı. Bıyık, Çifteler'de ilçe stadının mevcut şartlarının iyileştirileceğini, belediye ait spor tesislerinin yapılacağını, çevre yolu üzerine yeni küçük sanayi sitesinin taşınacağını, hobi bahçelerinin yapılacağını, e- belediyecilik hizmetinin sağlanacağını, ücretsiz kablosuz internet hizmeti verileceğini ve Sakaryabaşı'nın mesire alanının düzenlenerek Eskişehir'e ve ilçemize turizm adına cazibe merkezi olarak kazandırılacağını söyledi. Bıyık, 'Çifteler'de bir şey değişecek, çok şey değişecek' dedi.
***
FERYADINIZI
DUYMUYORLAR

Demokrat Parti (DP) Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Serdar Demirhan, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Şükrü Ketenci ve Meclis Üyesi adayları Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Serdar Demirhan 'Ülkeyi idare edenler ailesinden, çoluğundan, çocuğundan ayrı kalarak, canını ve malını riske ederek her gün yollarda ömür tüketen kamyoncu esnafının sorunlarına kulaklarını tıkıyor, feryadını duymazdan geliyor. Başka sektörlere sağlanan destek ve teşviklerden taşıyıcı esnafı mahrum bırakılıyor' diye konuştu. Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Şükrü Ketenci ise 'Demokrat Parti misyonunun temelinde insan faktörü vardır; seçildiğimiz takdirde bu meslek erbaplarının sorunlarına öncelikli olarak eğileceğiz' dedi.
***
BİR VAAT!

İYİ PARTİ ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALİH KARABACAK:
Göreve geldiğimizde hızlı bir şekilde kreş ve gündüz bakım evleri açacağız. Çalışan annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakabilecekleri bu kreşler eğitimin, öğrenmenin, oyunun, eğlencenin merkezi olacak. Çocuklar akranlarıyla aynı ortamda sağlıklı ve mutlu bir şekilde oynarken, anneler iş hayatından kopmayacak.
***
BİR TWEET!

Eskişehir'i düşünen Burhan Sakallı başkana oy verir zaten
(İBRAHİM YILMAZ)
***
BİR ADAY!

İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKANI BAĞIMSIZ ADAYI ALİ EROL
MEMLEKET: İNÖNÜ
MESLEK: EMEKLİ ASTSUBAY
YAŞ: 54

Editör: TE Bilisim