KANATLI ANISINA
Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumunun açılışı Eti Eski Fabrika alanında düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Bu yıl ki sempozyum Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı anısına düzenlendi.
KEŞKE ARAMIZDA OLSAYDI
Açılış töreninde konuşan Eti Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, '11 ay oldu babam vefat edeli. Keşke babam şu an aramızda olsaydı ve ona danışabilseydim. ETİ'yi biz değil sizler yarattınız. ETİ'yi geleceğe taşıyacağımıza söz veriyorum' diye konuştu.
GELECEĞE TAŞINACAK
Sempozyumu düğüne, bayrama benzeten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Zordur bu sempozyumu yapmak ama bize her zaman heyecan verir. Bu sempozyum seçkinlerin değil; halkın sempozyumu. Bu yüzden de geleceğe taşınacak' dedi.
YOĞUN KATILIM
Törene, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ETİ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, ETO Başkanı Metin Güler, Emniyet Müdürü Engin Dinç ve birçok vatandaş katıldı.
Editör: TE Bilisim