İki takımın da iddiası yok
Spor Toto 1. Lig'de 34 haftalık normal sezon bugün ve yarın oynanacak maçlarla sona erecek. Eskişehirspor, sezonun perdesini bugün Boluspor ile oynayacağı maçla kapatacak. Ligde hiçbir iddiası olmayan iki takımın mücadelesi prestij niteliği taşıyor. Es Es ligde kalmayı garantilerken, Boluspor'un da Play-Off iddiası sona erdi.

Takım Bolu'ya gitti
Sezonun son maçına 35 puanla 12'nci sırada giren Eskişehirspor, 46 puanla 9'uncu sırada bulunan Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde tamamladı. Antrenman sonunda öğlen saatlerinde 7 kişilik oyuncu kafilesi ile Bolu'ya karayoluyla giderek maç saatini beklemeye çekildi.

Es Es'te eksik çok
Sportif sakatlıklarının düzelmesi için ameliyat olan Mevlüt Çelik, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner bu maçta olmayacak. Ayrıca sportif sakatları süren Sezgin Coşkun, Emre Güral, Ferhat Kiraz, Kıvanç Karakaş gibi isimlerin yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erdal Akdari de Bolu'ya karşı forma giyemeyecek.

Genç ağırlıklı kafile
Teknik patron Fuat Çapa, Bolu maçı kafilesine; Melih Ağa, Cengiz Alp Köser, Furkan Balaban, Talha, M. Fevzi Yıldırım, Tolga Yakut, Mete Kaan Demir, Furgan Polat, Mehmet Özcan, Alperen, Bedirhan, Metehan ve Harun gibi gençlerin yanı sıra, Milinkoviç, İbrahim Sissoko, Kamal İssah ve Sekıdıka Jesse'yi de dahil etti.

Eskişehirspor üstün
Daha önce 48 maçta karşı karşıya gelen Eskişehirspor ve Boluspor, bugün tarihlerindeki 49'uncu randevuya çıkacak. 1970 yılında başlayan rekabette, Eskişehirspor 15 maçtan galibiyetle ayrılırken, Boluspor 12 maçı kazandı. 21 karşılaşma ise beraberlik ile sona erdi. Eskişehirspor'u tarihinde 21 maçta ağırlayan Boluspor, bu maçlardan 11 galibiyet 2 yenilgi alırken, 7 maçta beraberlik ile sonuçlandı.

Eskişehirspor
Cengiz Alp
Furkan Balaban
Kamal İssah
Bedirhan
Milinkoviç
Mehmet Özcan
Furgan Polat
Harun Kahraman
Mete Kaan
Jesse
Metehan
TD: Fuat Çapa

Boluspor
Sabri Can
Burak Bekaroğlu
Ümit Kurt
Dimov
Hayrullah Bilazer
Burak Asan
İshak Çakmak
Mustafa Durak
C. Akabueze
Mutlu Güler
Özgür Can Özcan
TD: Orhan Kaynak

Yer: Bolu Atatürk
Saat: 16.30
Hakem: Sinan Dereci
Yayın: beIN SPORTS 2
Editör: TE Bilisim