19:34 Afyonkarahisar

AFYONKARAHİSAR VALİSİ DOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI, SON BİR AYDA KENTTE MEYDANA GELEN BİN 556 ASAYİŞ OLAYININ YÜZDEN 87’SİNİN AYDINLATILDIĞINI KAYDEDEREK, “DÖNEM İÇERİSİNDE KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN ARANAN 321 ŞÜPHELİ YAKALANMIŞ, 90'I CEZAEVİNE TESLİM EDİLMİŞTİR” DEDİ.

19:33 Kütahya

KÜTAHYA OSB YÖNETİM KURULU, İL GENEL MECLİS BAŞKANI ÖZCURA'YI ZİYARET ETTİ

19:28 Kütahya

KÜTAHYA OSB YÖNETİM KURULU, YÜRÜTÜLEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

19:04 Eskişehir

CHP Lideri Özgür Özel, partisinin İl Başkanlığındaki programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a ziyaretler gerçekleştirdi.

18:59 Eskişehir

Tepebaşı’na bağlı Eskibağlar Mahallesi Genez Sokak’ta vatandaşlara yürüyecek alan kalmadı.

18:48 Eskişehir

Eskişehirliler daha önce yurt dışına çıktı mı? Nerede, nasıl deneyimler edindi? İşte o cevaplar…

18:42 Eskişehir

Eskişehir’de kent içi ulaşım araçlarındaki yolcu taşıma ücretlerine yapılacak artış Ulaştırma ve Koordinasyon Kurulu (UKOME) gündemine alınacak. Minibüs ve taksi dolmuşlarda 15 ‘TL olan ücret 20’TL’ye çıkarılacak. Belediyeye ait ulaşım araçları kapsam dışında bırakılacak.

18:30 Eskişehir

ESKİŞEHİR’E GELEN CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ODUNPAZARI VE TEPEBAŞI BELEDİYELERİNİ ZİYARET ETTİ.

18:23 Afyonkarahisar

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

17:55 Spor

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı planlama toplantısı gerçekleştirdi.