Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü standında, Solucanköy, Güvercinköy, Arıköy, Barınak, İlaçlama, Kırsal Akademi ve Tarımsal çalışmalar ve faaliyetler hakkında vatandaşla bilgi veriliyor.
BAŞKAN KURT FUARDA
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da standı ziyaret etti. Çalışmaları yakından inceleyen Başkan Kurt, vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorularını cevapladı. Odunpazarı Belediyesi olarak kırsal kalkınmayı destekleyen projeler ürettiklerini belirten yetkililer, 'Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün çalışmalarını görmek isteyen vatandaşlarımızın bilgi sahibi olmasını sağlamak ve hizmetlerimizin onlara nasıl ulaşacağı konusunda yardımcı olmak adına standımızı açtık. Eskişehirli vatandaşlarımızı fuarı gezmeye davet ediyoruz' dedi.
PROJELERİ ANLATIYORLAR
Tepebaşı Belediyesi tarafından ETO-TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda bilgilendirme standı açıldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın Etiyopya'da düzenlenen 14. İnsan Yerleşimleri Küresel Forumu'nda ülkemizi temsil etmesi dolayısıyla standı Başkan Vekili Zehra Zeydan ziyaret etti. Stantta bulunan Tepebaşı Belediyesi yetkilileri ise, fuar alanını gezen vatandaşlara Süt Toplama Merkezleri, Sakintepe Soğuk Hava Deposu, Cumhuriyet Sebze Hali, Kadın Üreticiler Satış Noktası, Ekolojik Pazar gibi hayata geçirilen ve destek verilen projeler hakkında bilgi verdi. HM
Editör: TE Bilisim