Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde göreve seçilen muhtarlar ile bir araya geldi. Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere çok sayıda muhtar katıldı.
ÖRNEK OLACAK
Muhtarlar ile selamlaştıktan sonra bir konuşma yapan Başkan Ataç, 'Ramazan ayını karşıladık, bu güzel ayınızı kutluyorum. Yeni bir döneme hep birlikte başladık. Aramızda ilk kez seçilen arkadaşlarımız da var, onlara da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık ve huzur içinde, insanımızın ihtiyaçlarını karşılamak için hep birlikte görev yapacağız. Tepebaşı, böyle gelişti ve bugünlere geldi. Muhtarlarımız ile hiçbir zaman ciddi sıkıntı yaşamadık, bundan sonra da yaşamayacağız. Tepebaşı ayrıcalıklı bir bölge, Türkiye'nin yanı sıra dünyadan takdir alan bir yer. Her yerde yapılan değil, yapılmayan projeleri hayata geçirerek önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmalar ile kentimizi daha güzel yerlere taşımaya gayret edeceğiz. Sürekli olarak ülkemizden dışarıya para çıkarken; biz tam tersine, ülkemize Avrupa'dan para getiren işler yapıyoruz. Bu çok kıymetli. Zaman zaman bir araya gelmeye devam edeceğiz. Mahallelerimizdeki, sokaklarımızdaki sorunları birlikte gidereceğiz. Sizler bizim gözümüz gibisiniz, önerileriniz bizler için kıymetlidir. Kenti ile kırsalı ile daha yaşanılabilir bir Tepebaşı için hep birlikte çalışacağımızdan şüphem yok. Tepebaşı tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam edecek, her şey çok güzel olacak' ifadelerini kullandı.
DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ
Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler ise konuşmasında, 'Bu güzel günde bizleri misafir ettiği için Tepebaşı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemedi. Bundan sonra da Ahmet Başkanımızın katkıları ile güzel bir şekilde çalışacağımıza eminim' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim