Tüm Yerel-Sen Şubesi birlik beraberlik kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Hakan Kıran, Eğitim-İŞ Genel Sekreteri Ebru Sungar, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Caner Özcan, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda sendikalı katıldı.

YANLIŞ YOL
Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 'Ben 657'ye tabi devlet memuruyum, beni hiç kimse engelleyemez. Nasıl olsa ekmeğimi alırım diyorsanız, yanlış bir yoldasınız. Sabah 9, akşam 5 çalışan devlet memuru istemiyorum. İnisiyatif alan, ülke yönetimine, belde yönetimine, belediye yönetimine katkı koyan devlet memuru istiyoruz. Ben nasıl olsa maaşımı alırım diyen arkadaşlarımız maalesef belediyelere yarar getirmiyor' diye konuştu.

SAHİP ÇIKIN
Eskişehir'deki belediyelerin Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Hakan Kıran ise, 'Eskişehir, Tepebaşı, Odunpazarı ve diğer ilçelerimiz çok önemli. Buralarda Atatürk'ün aydınlanmacı değerlerine sahip çıkan ve emeğin yanında olan belediye başkanlarının kazanması hem Yerel-Sen örgütü için hem de Türkiye için önemli. Onların Bolu Beyi varsa bizim Köroğlu'muz var. Onların Hızır Paşaları varsa bizim de Pir Sultan Abdallarımız var' ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından sendika tarafından Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a bir de plaket taktim edildi. HM
Editör: TE Bilisim