TURŞU YAPTILAR

Videoyu Aç TURŞU YAPTILAR
A
a

Çocukları bilim ile erken yaşta tanıştırmayı amaçlayan Bilim Deney Merkezi, düzenlediği atölyelerle çocuklara farklı deneyimler yaşatıyor.


Son olarak 5. sınıf öğrencilerine yönelik Anadolu Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Üyesi Dr. Osman Güldemir’in de katıldığı atölye ile çocuklara fermente ürünler konusunda bilgiler verildi. Mikroorganizmalar, fermantasyon, fermente gıdaların yararları ve probiyotik gıdalar ile ilgili atölyede bilgilendirilen çocuklar, atölye kapsamında kendi turşularını yaptı. Fermente gıdaların insan sağlığına büyük faydası olduğunu belirten Güldemir, çocukların bu gıdaların faydalarını bilerek tüketmesinin önemli olduğunu ifade etti. HM
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

alinti yazarlar ALINTI YAZARLAR
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

e-gazete E-GAZETE
sayfalar SAYFALAR
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Eskişehir ve Eskişehirspor haberleri için gerçek kaynağınız Son Haber Gazetesi