Genel Kurul Delegeleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in katılımı ile gerçekleştirilen toplantı, kent konseyi faaliyetlerinin sunumunun yapılması ile başladı.
YAPTIKLARIMIZ TEMİNAT
Sunum sonrası söz alan Kent Konseyi Nuray Akçasoy, başkan seçildiği ilk günden bu yana konsey gönüllüleri ile birlikte toplumsal sorunlara duyarlılık ekseninde çalıştıklarını vurgulayarak 'Özellikle kadın, engelli, çocuk, gençlik, çevre ve sağlık alanlarında yaşanan sorunlara karşı, kamuoyu yaratılması, dikkat çekilmesi ve çözüm aranmasında önemli bir rol oynadık. Doğal ve kültürel değerlerimizi öne çıkararak, korumak ve geliştirmek adına gerçekleştirdiğimiz faaliyetler, önceliğimiz oldu' diye konuştu. Akçasoy, teveccühleri için genel kurul üyelerine teşekkür ederek 'Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İlk günkü heyecanımızla şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
HER KESİME HİTAP EDİYOR
Akçasoy'un konuşmasının ardından, Genel Kurul üyeleri tarafından verilen önergenin oy birliği ile kabul edilmesiyle Divan Başkanlığına seçilen Baro Başkanı Mustafa Elagöz, kent konseylerinin sivil insiyatif olarak katılımcılık ve demokrasi adına önemli bir yapı olduğuna dikkat çekerek 'Eskişehir Kent Konseyi'nde gerçekleştirilen tüm çalışmaların her kesime hitap ettiğini görmekten büyük mutluluk duyuyorum' dedi. Delegelerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen, Seçimli Genel Kurul'da Konsey Başkanlığına yeniden aday olan Nuray Akçasoy, oy birliği ile seçilerek güven tazeledi.
İŞTE YÜRÜTME KURULU
Eskişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Barış Günaydın, Bülent Özyazıcı, Betül Duman, Cafer Onası, Çiğdem Çalışır, H. Güray Gürlek, Hakan Karuk, Haydar Urfalı, Kemal Azak, Levent Özbunar, Prof. Dr. Nuri Kavak, Nizamettin Ertaş, Oğuz Soylu, Recep Taşel, Necdet Bilgin. HM
Editör: TE Bilisim