3 puana hasretiz
Eskişehirspor, bugün final niteliğinde bir karşılaşmaya çıkacak. Ligin 5'inci haftasından itibaren galibiyet hasreti çeken ve -5 puanla son sırada yer alan Kırmızı Şimşekler bugün sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek. Oldukça moralsiz olan Siyah Kırmızılı ekip taraftarın desteğiyle ile galibiyet alarak yepyeni bir sayfa açmak istiyor. Mücadele saat 16.30'da başlayacak.
Futbolcular protesto etmişti
Eskişehirspor bu karşılaşmaya oldukça sancılı bir süreçte hazırlanmaya çalıştı. Kulüp başkanı Osman Taş verdiği sözleri yerine getiremedi ve futbolcular tarafından protesto edildi. Futbolcular 2 gün boyunca antrenmana çıkmamıştı. Taş'ın istifa etmesi üzerine Eskişehirspor'da futbolcular Cuma günü antrenmana geçti. Moralsiz Es Es, bugün maçı kazanarak biraz olsun moral kazanmak istiyor.
Moralli geliyorlar
Osmanlıspor, geride kalan 9 hafta sonunda 10 puan topladı. Ankara ekibi 13 sırada yer alıyor. Tek deplasman galibiyetini 6'ncı haftada 2-1'lik skorla Menemenspor karşısında alan Osmanlı geçtiğimiz hafta ise Akhisarspor'u da 2-1 devirerek moral ve özgüven kazandı. Eskişehir deplasmanına bu moralle çıkacak olan Osmanlıspor FK, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, Play-Off umutlarını ileri haftalara taşımak istiyor.
Editör: TE Bilisim