Yaklaşık 11 ay önce Yeşiltepe Mahallesi'ne ailesi ile birlikte taşınan ve 30 yaşlarında olduğu belirtilen N.Ç. isimli kişinin, Recep Tatlıkatık'ın evine defalarca saldırdığını iddia eden mahalle sakinleri, şahsın ve ailesinin mahalleden taşınmasını istiyor.

Saldırıya uğrayan Recep ve Beyhan Tatlıkatık çifti ise yaşadıkları korkuyu 'Kendileri bizim yan komşumuz oluyor. Bu kişi bize defalarca kez saldırdı. Önce akşam saatlerinde gelip kapıyı yumrukladı biz çıkmadık. Evden uzaklaşınca oğlumu aradım ve oğlum bizi alıp kendi evine götürdü. Gece gelip evin kapısını penceresini indirmiş. Biz evde olsaydık ve ben kapıya çıksaydım belki de bana saldıracaktı. Bizim kendisine bir zararımız yok neden bunu yapıyor bilmiyorum. Polisler de her defasında ifadesini alıp serbest bırakıyor. Biz artık bu evde yaşamak istemiyoruz. Korkudan uyuyamıyoruz. Bu kişi de cezasını çeksin' diye anlattı.

Saldırıyı gerçekleştiren şahsın ve ailesinin de mahalleden taşınmasını ya da uzaklaştırılmasını isteyen mahalleliler de aksi halde huzur bulmayacaklarını dile getirdi.(İHA)

Editör: TE Bilisim