AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday adayı Volkan Doğan için parti il binası önünde İl Teşkilatı tarafından helalleşme töreni düzenlendi.

HER ZAMAN BİRİZ
Partililerin yoğun katılım gösterdiği programda konuşan Doğan, 'Odunpazarı'nda gece, gündüz demeden yaptığımız tüm çalışmalarla ve teşkilatımızla gurur duyuyorum. Ve çok daha fazlasını da yapacağınıza yürekten inanıyorum. Odunpazarı daha iyisini hak ediyor' diyerek, geleceği daha parlak ve refah içinde bir Odunpazarı için çıktığımız bu yolda, yeni bir göreve talip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz her zaman bir ve beraberiz' dedi. Doğan, 'Göreve geldiğimiz günden bugüne, omuz omuza hep birlikte çalıştık. Geleceği daha parlak, daha zengin bir Odunpazarı'nda gencinden yaşlısına, esnafından emeklisine refah içinde yaşamak için gösterdiğiniz fedakarlıkları, çalışma azminizi ve kardeşliğinizi asla unutmadım, unutmayacağım. Bugün burada, ilçe başkanlığı görevimi sonlandırıyorum, fakat emin olun, sizler için de, bu millete hizmet için de çalışmaya bundan sonra da tüm gücümle devam edeceğim' diye konuştu. Doğan, Odunpazarı ve Eskişehir için çalışmaktan hiçbir zaman yılmayacaklarını vurgulayarak, 'Odunpazarı daha iyisini hak ediyor diyerek çıktığımız bu yolda, yeni bir göreve talip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz her zaman bir ve beraberiz. Hakkınızı helal edin' ifadelerini kullandı.

KAVGA ETMEYECEĞİZ
AK Parti'nin Tepebaşı Belediye Başkan Aday adayı olan İbrahim Yılmaz Kaynarca da, 'Göreve geldiğimizde tüm arkadaşlarımızın yaptığı gibi emaneti devraldık. Tepebaşı'nı bize emanet ettiyse bizler de bu emanete sahip çıkmak zorundayız' diye konuştuk. 'Biz Tepebaşı'na yakmaya yıkmaya gitmiyoruz; inşa etmeye, ihya etmeye gidiyoruz' diyen Kaynarca, 'Biz Yunus Emre'nin evlatları olarak Tepebaşı'nda, Eskişehir'de kimseyi kırmadan, dökmeden mücadele etmeye gayret ettik. Bundan sonra yeni dönemde biz Tepebaşı'nda birlik içinde karşımızdakini kırmadan dökmeden mücadele edeceğiz. Bugün bir son değil bir başlangıç. Bizler Tepebaşı'nda bir yeni dönemin başlayacağına Tepebaşı'nda değişimin başlayacağına yürekten inanıyoruz. Bununla ilgili hazırlıklarımız gerçekleşti. Biz Tepebaşı'na yakmaya yıkmaya gitmiyoruz; inşa etmeye, ihya etmeye gidiyoruz. Tepebaşı'nda yapılan bir şey varsa üzerine koymaya gidiyoruz. Biz Tepebaşı'nda kimseyle kavga etmeye gitmiyoruz. Her kesimle kucaklaşmaya gidiyoruz. Biz Tepebaşı'nı almaya gitmiyoruz, gönül verdiğimiz Tepebaşı'na hizmet vermeye ömür vermeye gidiyoruz. 'Memleketim benim önceliğimdir' diyen her kesimle kucaklaşmaya hazırız' şeklinde konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim