Birlikte kahvaltı yaptılar
Tesislerde gerçekleşen kahvaltıya Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Eskişehirspor yönetimi, futbolcular ve teknik ekip katıldı. Kulübün yemekhanesinde gerçekleşen kahvaltıda uzun süredir görülmeyen sinerji hakimdi.

'Bizi çok gururlandırdılar'
Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, 'Henüz yeni çok bir yönetim kuruluyuz. Yeni bir heyecan ile yolumuza çıkarken şehrimizde birlik beraberlik havası ile Eskişehirspor coşkusunu tekrar yaşatmayı hedeflemiştik. Şehrimizin mülkü amirlerinden başlayarak bir takım ziyaretlerde bulunarak işe başlamıştık. Bu ziyaretlerimizin karşılığını almaya başladık. İlk olarak şehrimizin mülki amiri olan Valimiz ve Emniyet Müdürümüz aramızdalar. Kendileri bizi çok gururlandırdılar' dedi.

İade-i ziyarette bulundu
Vali Özdemir Çakacak da yaptığı konuşmada, 'Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Eskişehirspor'a yeni bir yönetim kurulu oluşturuldu ve kulüp bu yönetim ile yoluna devam ediyor. Hafta içerisinde kendileri beni ziyaret ettiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bende yöneticilere iade-i ziyarette bulunmak hem de takımımıza Altay maçı öncesinde başarılar dileyerek yolcu etmek istedim' dedi.

'Köklü ve güçlü bir camia'
Konuşmasında takıma da seslenen Çakacak, 'Eskişehirspor Türk futbolunda adından her zaman övgü ile bahsettiren bir kulüp olmuştur. Taraftarları ile mazisi ile çok köklü ve güçlü bir camia. Eskişehirspor maalesef bulunduğu konumu hak etmiyor. Eskişehirspor'un gerçek yeri Süper Lig'dir. Amacımız, isteğimiz ve arzumuz Eskişehirspor'u yeniden Süper Lig'de görmek. Eskişehirspor'umuza destek için buradayız. Altay maçında hepinize başarılar diliyorum' ifadelerine yer verdi.

Takıma başarı dilediler
Yapılan kahvaltının ardından Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve yöneticiler Eskişehirsporlu futbolcuları İzmir'e uğurladı. Vali Özdemir Çakacak ve Emniyet Müdürü Engin Dinç, kafile hareket etmeden otobüs içinde Siyah Kırmızılı futbolculara bir kez daha başarı diledi. Yönetim kurulu ve futbolcular Vali Çakacak ve Emniyet Müdürü Dinç'e teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim