ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu'nda yaz okulu çalışmaları tam anlamıyla dün başladı. Gençlikspor ve Bölge Yüzme yaz okulu geçtiğimiz hafta başı çalışmalara başlamıştı. Diğer özel kulüplerde dün ilk kez havuza girdi. Yaz döneminde 20'ye yakın kulüp 1500'ün üzerinde miniğe eğitim verecek.

KORKULARINI YENDİLER

İlk antrenmanda miniklerin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Havuza ilk kez giren minikler korkularını da yenerken, bu sporun temel teknik ve inceliklerini öğrenecekler. Antrenörler ise çalışmalarda sporcularla yakından ilgilenerek suda yapılması gerekenler ve uyulacak kuralları öğrencilerine gösterdiler.

DİSİPLİN ÖN PLANDA

Atatürk Kapalı yüzme havuzu yaklaşık 2,5 ay cıvıl cıvıl olacak. Her gün saat:20.00'a kadar kulüpler yaz okulu çalışmalarını yürütecekler. Antrenörler ise bu yoğun ve yorucu süreçte bir yandan sporculara yüzmeyi öğretmeye çalışacak, diğer taraftan ise yeteneklileri belirleyip antrenman devamlılığını sağlayacaklar. Dünkü ilk çalışmada yaz boyunca antrenmanların belli bir disiplin içersin de geçeceği ise açıkça belli oldu.

Editör: TE Bilisim