Mazbatasını teslim almasının ardından Tepebaşı Belediye Binasına giden Başkan Ahmet Ataç'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Bina önünde toplanan belediye çalışanları ve vatandaşlar, Başkan Ataç'a sevgi gösterilerinde bulundu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u tebrik ettikten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Tepebaşı Belediye'sine gelmesiyle coşku bir kat daha arttı.
Başkan Ataç'tan övgüyle bahseden Büyükerşen, 'Tepebaşı bildiğiniz gibi Eskişehir'in gelişen yüzlerinden birisidir. Parlayan bir yıldız gibi devamlı olarak gelişmeye devam etmektedir. Sizi ayrıca kutluyorum her şeyin en iyisini, en güzelini, en doğrusunu istediğiniz için. Ben Tepebaşı'nı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada parlak başarıların beklediğine yürekten inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gerek kardeşim Ahmet Ataç'a gerekse bütün meclis üyelerine, eskiler dahil yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yenilerine de başarılarının daim olmasını diliyorum. Güzel bir 5 yıl, parıl parıl bir 5 yıl kış mevsiminde bile baharı olan bir şehir olacaksınız' diye konuştu.
İYİ YÖNETEMİYORLAR
Karanfillerle karşılanan Ahmet Ataç ise, ' Son 3 ay hepimiz için çok yoğun geçti. Burada herkesin çok büyük alın teri var. Bu güzel başarıyı birlikte elde ettik. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. 1999'dan bu yana Eskişehir tercihini hiç değiştirmedi. Zaman zaman yol kazaları oldu ama neticede yine 3 belediye başkanını da Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçerek, Eskişehir'deki düşüncenin ne olduğunu açıkça gösterdiler. Bizim bütün partilerin seçmenleriyle hiçbir sıkıntımız yok. Bizim problemimiz bu ülkeyi iyi yönetemeyenlerle. Eğer bu ülkeyi iyi yönetseler bizde desteği onlara veririz ama maalesef iyi yönetemiyorlar. Bu bir yerel seçim olmasına rağmen Türkiye'deki insanların düşüncelerinin ne kadar değiştiğini açıkça gördük' diye konuştu.
İFTİHARLA SÖZ EDİYORUM
Tepebaşı'nda değişimin ve gelişimin devam edeceğini belirten Ataç, 'Siz bize desteği verdiniz, bizde elimizden gelen bütün projeleri sizin lehinize yapacağız. Bugün burada çok değerli çalışma arkadaşlarım var. Ben her yerde onlardan iftiharla söz ediyorum. Çünkü bugün Tepebaşı Belediyesi'nin başarısı varsa, el birliğiyle neticeye kavuşuyor. Ayrıca mahallelerde bizleri temsil eden çok değerli muhtarlarımız var. Onları da kazandıkları için kutluyorum, hoş geldiniz diyorum' ifadelerini kullandı.
HALK BİZİ İYİ TANIYOR
Seçim öncesi yaşananları da değerlendiren Ataç, 'Bu seçimin son bir ayında bizi karalamak için ellerinde ne geliyorsa yaptılar. Eskişehir halkı Allah'taki bizi çok iyi tanıyor. Bizim ne kadar demokrat, laik, cumhuriyetini seven, atasını seven insanlar olduğumuzu net biliyorlar. Kendi bulaştıkları yerleri bizim üstümüze sıçratmaya çalışıyorlar. Eskişehir halkı o kadar güzel cevabı verdi ki başka bir şey söylemeye gerek yok. Şimdi olmadık yerlerde itiraz ediyorlar çünkü yavaş yavaş sonuna geldiler' diye konuştu. HM



Editör: TE Bilisim