Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen Yerelden Evrensele 7'de 70'e Dans Gösterimi'ne 300 dansçı katılacak. Programda aerobik, jimnastik gibi farklı dans gösterimleri olacak. Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlik saat 17.00'de başlayacak.

MİTHAT KÖRLER COŞTURACAK
Ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Park Buluşmaları kapsamında Kentpark ve Sazova'da Eskişehir'in sevilen sanatçıları sahne alacak.
Geleneksel Park Buluşmaları kapsamında bu akşam Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda Mithat Körler konseri düzenlenecek. Geçen hafta hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Mithat Körler konseri ise Pazar akşamı Kentpark'ta gerçekleştirilecek. Konserler saat 21.30'da başlayacak. Alaaddin Park'tan saat 21.00'de ücretsiz otobüs kalkacak.

KONYA MEVLANA SEMA
GRUBU'NDAN ÖZEL GÖSTERİ
Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Konya Mevlana Sema Grubu Eskişehirlilere özel gösteri sunacak. Bu akşam Konya Mevlana Sema Grubu saat 21.30'da Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde sahne alacak.

ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim