26 Nisan Cuma günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ‘Eskişehirspor’un geleceğini konuşmak ve fikir alışverişinde bulunmak’ için şehrin önde gelen isimlerini, eski başkanları ve yöneticileri bir çatı altında toplamıştı. 2 saat 50 dakika süren toplantı sonrası sessizlik hakim. Kimse o günden sonra herhangi bir açıklama yapmadı…

Genel kurula 18 gün kaldı

Siyah-Kırmızılı camia iç sahada oynanan ve 1-1 sona eren Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı sonrası yönetimi istifaya davet etmişti. Yönetim kurulu o gün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı. Ancak hem ligin devam etmesi hem de adaylığı düşünen isimlerin talebi sonrası genel kurul 26 Mayıs tarihine ertelenmişti. Ancak kalan 18 güne rağmen hala bir aday çıkmadı. Kimse ‘ben adayım, şöyle düşünüyorum’ demedi.

Eskişehirspor’un konuşulduğu toplantı sona erdi Eskişehirspor’un konuşulduğu toplantı sona erdi

Adı geçenlerde son durum

Eskişehirspor başkanlığı için adı geçen isimlerden Esgroup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş böyle bir düşüncesinin olmadığını belirtmişti. İsmail Ilgaz ise işlerinin yoğun olduğunu söyleyerek aday olmadığını açıklamıştı. Adı geçen kulübün eski yöneticileri Erdal Şahbaz ve Murat Yıldız’dan ise henüz bir açıklama gelmedi. Es Es’te 26 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa gözler 2 Haziran’a çevrilecek.

Editör: Volkan Kılınç