Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 26 Mayıs Pazar günü yapılacak. 1-1 sona eren Ereğli maçından sonra alınan bu karara ve...

Spor

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi’nde Olağan Seçimli Genel Kurul 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından Olağanüstü Genel Kurul'da aday olmayacağını duyurdu.

Eskişehir

Eskişehir'de yerel seçim heyecanı sürüyor. Kenti yönetmeye aday olan isimler sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanacakları okullara gitti. Adaylar aileleriyle...

Eskişehir

Eskişehir'de yarın gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar hızla devam ediyor. Belediye başkanı adaylarının oy kullanacakları yerler açıklandı.

Eskişehir

Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi Eskişehir’de bir ilk yaşandı. Yıldıztepe Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan ve çalışmalarını sürdüren Hanefi Barış,...

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Taşbaşı Çarşısı civarındaki esnafı ziyaret etti.

Eskişehir

“Aşkımız Eskişehir” sloganıyla yerel seçimlere renk katmaya çalışan İYİ Parti’nin iddialı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın’ın ‘ekmek gafı’na tepkiler...

Eskişehir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir adayları Kazım Kurt, Ahmet Ataç ve Ayşe Ünlüce Eskişehirspor’a ziyarette bulundu.

Eskişehir

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, partisinin Eskişehir Belediye Başkanı Adaylarını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayının İbrahim Çelik olduğunu söyledi.

Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adayların kesin listeleri bugün il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edilecek.

Eskişehir

Eskişehir Odunpazarı ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesinde eğitimci Fahri Çakmak, mahalle sakinlerinin talebi üzerine muhtarlığa aday oldu.

Eskişehir

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp Ihlamurkent Mahallesi Seçim İrtibat Ofisinin açılışı sonrası, mahallede esnaf, muhtarlık ve hane...

Eskişehir

Eskişehir'de 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için muhtar adayları da vaatlerini açıklamaya başladı.

Eskişehir

İYİ Parti'nin Eskişehir’de büyükşehir ve 5 ilçenin ardından kalan 9 ilçe belediye başkan adayını açıklayacağı tarih belli oldu.

Eskişehir

CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra DSP’den Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olan Garip Yıldırım basın mensuplarıyla bir araya...

Eskişehir

Geçtiğimiz günlerde 80 kişiyle birlikte AK Parti'den istifa eden Sarıcakaya Belediye eski Başkanı Faruk Güler, Sarıcakaya'dan Belediye Başkan Adayı oldu.

Eskişehir

Eskişehir Demokrat Parti’de Tepebaşı Belediye Başkan Adayı ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayının yanı sıra meclis üyeliği için de isimler netleşti.

Eskişehir

Eskişehir'de bir adayını daha açıklayan DEVA Partisi Sivrihisar Belediye Başkan Adayı olarak Mali Müşavir-İş İnsanı Davut Çelik'i açıkladı.

Eskişehir

Eskişehir İYİ Parti'nin Odunpazarı ve Tepebaşı Meclis Üyesi aday listesi belli oldu.

Gündem

Adalet Bakanlığı, hakim ve savcı adaylarının meslek öncesi pratik bilgi ve becerilerini geliştirmek için uygulama atölyelerinde eğitim veriyor.

Eskişehir

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Odunpazarı ve belediye meclis üyesi adayları belli oldu. İşte CHP Odunpazarı meclis üyesi aday listesi...

Eskişehir

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tepebaşı ve belediye meclis üyesi adayları belli oldu. İşte CHP Tepebaşı meclis üyesi aday listesi...

Eskişehir

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Alpu ilçesine bağlı iki mahalleye ziyarette bulundu.

Eskişehir

AK Partili belediye başkan adayları, Emirdağlılar Vakfı’nın düzenlediği yemek organizasyonuna katılarak, vatandaşlarla buluştu.

Eskişehir

Yeniden refah Partisi, 2’si büyükşehir olmak üzere 10 ilde ve 70 ilçede 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kesinleşen...

Eskişehir

CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Ayşe Ünlüce ve AK Parti'nin adayı Nebi Hatipoğlu, tartışma programında karşı karşıya gelecekler.

Eskişehir

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, katıldığı bir televizyon programında, kendisini eleştiren Özgür Özel’e cevap verdi.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Eskişehir’den MHP’nin Alpu Belediye Başkan Adayı Alpaslan Kokulu oldu.

Eskişehir

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP’nin yakın zamanda açıkladığı adaylar hakkında değerlendirmelerde bulundu.